Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için gönderilen raporlar artık düşürülmeyecekmiş!?

holosko

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar artık ankara raporları düşürmeyecekmiş hastanenin verdiğini onaylayacakmış..resmi gazetede okudum 2013-mart ayı haberiydi..aslı astarı varmı konu hakında bilgisi olan...benim elimde Q rapor beklemekte düşürülmüştü...lütfen bilgisi olan yazssın herkese hayırlı günler

forumu iyi incele bu konu hakkında paylaşılmış çok bilği var..

Bu konu rafa kaldırıldı :(
Çünkü öyle bir şey yok.. 30 mart tarihli genelge "Maliye raporları düşürmeyecek" demiyor... Daha önceki genelgelerde olduğu gibi "Hastanenin verdiği oran geçerlidir" diyor. Ancak maliye merkez sağlık kurulu bunların hiçbirini kazımıyor.. Bu konudaki yüksek yargı (Danıştay) kararlarını bile hiçe sayıyor.. "Benim de yönetmeliğim var, ben de ona göre işlem yapıyorum " diyor.. 3 yıldır bunun savaşını veren bir engelli olarak artık ne halleri varsa görsün diyorum.. Kraldan çok kralcılık yapıyorlar.. Devlet kendi kurumlarına laf geçiremiyor / geçirmiyor.. Amaç burada olabildiğince az kişiyi emekli etmek,ve olabildiğince az kişiyi engelli göstermek... Devlet baba böyle istiyor...

Seranko kardeşe katılıyorum. benim hastaneden aldığım % 113 raporum. Ankara'dan %81 olarak geldi. bu doğru bir hakmıdır.

%113 Rapor nasıl olur acaba cahilliğime vein merak ettim:))))))

böbrek nakli %70, inaktif hepatit b %15, hipertansiyon %20 - dislipidemi %10=30 ===raporda %28. yani esasında rapor toplamı %115

Bende bunu diyorum hem matematiğe hem tıpa ayrkırı doğrusu kısmet hanımın yazdığı gibi olmalı

42 + 25 +22 +20+10= 119 yapar baltazar= 76 heyet öngörüsü sonucu % 62 işte özürlünün durumu ankara azcık ucundan yontar durumumuz bu işte ALLAH tan şimdilik daha %40 altına düşmedik azda olsa ümüdümiz var .)))

Hemen hemen her konuşmasında engelli ve yaşlılar için gecesini gündüzüne kattığını belirten,toplantılardan seminerlere koşan değerli bakanımız sayın Fatma ŞAHİN bu konuda en ufak bir girişimde bulunmuyor... Bulunmadığı gibi kendisine yapılan bu tür şikayetleri de dikkate almıyor... Ne de olsa o da Başbakan'a bağlı.. Başbakan ne derse o olur bu ülkede.. Bakanlar falan hikaye.. Sadece koltuk doldurmaca,göz boyamaca,maaş almaca,hak gasp etmece vs vs vs... Kendi menfaatleri için daha dün meclise bir kanun teklifi verdiler... Teklife göre profesör,doçent vs muayenelerinde , tüm tahlil ve tetkiklerde kendilerinden para alınmayacak... Konu ile ilgili bir soruya yanıt veren çok değerli bir vekil TV spikerine aynen şunları söyledi "Biz millet için gece gündüz çalışıyoruz,o kadar da hakkımız olsun artık !..Hastanelere gidip saatlerce kuyruk bekleyip de işleri aksatamayız ..." Duy da inanma :) Şaka gibi... Memleketin hali ortada...

Üst Alt