Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için güncellediğim rapora göre son durum ne olur?

volkanozturk1907

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi akşamlar

ben vergi indirimi için raporumu ankaraya yolladım %69 olarak
kronik hafif solunum %20
ortobedi 31
ruhsal 40 olarak

ankara solunum testi ve ortopedi tekrar sevketti solunum testi orta şiddetli ortopedi 3.4 tabloay göre istedikleri için %24 aldım
ruhsal olarak raporumda yineleyici depresyon 1 yıl sonra kon. uygundur yazıyordu
bunun için bişey istememişler %40 ruhsal oranı saymazlarmı acaba tahmini kaç bi oran alabilirim
birde süreli verme ihtimali varmı ?

saygılar...

psikiyatrik sorunlarda düzelir diye kontrollü rapor veriyolar diye okudum çoğu yerde tahminimce %40 yok sayıcaklar çünkü hiç bişey istemediler bunun için..

volkanozturk1907

Bu konuda kimse net bir şey söyleyemez. Psikiyatrik değerlendirme olduğunda süreli vergi indirim hakkı tanınır çoğu zaman.

inanmadıkları testleri yüksek olarak tekrar yolladık eğer psikiyatri yüzünden süreli verirlerse ayıp ederler inşallah psikiyatriyi saymazlarda %64 onaylanır zannetmiyorum ama bakalım hayırlısı..teşekkürler en azından en kötü senaryoya hazırlayabilirim kendimi

Üst Alt