Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için hastane % 42 rapor verdi. Ankara oranı düşürür mü?

verso

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
slm arkadslar ben yeni rapor aldım vergi dairesinden sevk alarak gittim hastaneye engelim ortapedik 42 oran verildi acaba ankara bu oranı düşürümü yardımlarınz için teşekkürler

bu arada heyette baş hekim kitap çıkarttı ona bakarak verdi rapor oranını

kaç günde cevap gelir ankaradan

merhaba öncelikle rahattsızlığınızın tam olarak ne olduğunu yazsaydınız daha iyi cevap verebilirdim ama ankara sizden raporunuzu inceledikten sonra rahatsızlığınızla ilgili bazı ek bilgiler isteyebilir. şunuda belirtmek isterim bu rapor oranlarını başhekim sizin rahatsızlığınızı kitaptan bulup karşısında kaç verilmesi gerekiyorsa onu vermek zorunda o yüzden kitaba bakıyor. inşallah onaylanır.

polio sekeli sağ alt extremite 7 cm kısa atrofik diz extansiyonu aktif yapamıyor ayak bileği dezartikilasyon kalça fleksiyonu 1/5 raporda aynen bu şekilde yazıyor bakalım ne olucak insallah ugraştırmazlar bu arada teşekkür ederim arkadsım

teşhiste..poliomyelit sekeli

sakatlık oranı cetveli'nde ilgili tablo:

Tablo_3.4.png

bülen abi ben tablodan tam olarak bişey anlamadım sence onaylanırmı raporumdaki hiç bişey tabloda yokki nasıl anlıcam :confused:

ankara raporor oranı vede onaylamması

slm arkadslar bu gün aldıgım raporumda aynen şu şekilde yazıyor postpolio sekeli yürüme bozuklugu 3.4 hasta uzun bacak breysini ve koltuk degnegi kullanması gereklidir oron 42 verildi acaba ben bu oranla vergi indiriminden yararlanabilirmiyim

ayvallah arkadslarım gelişmeleri ankaradan onay alırsak paylaşırım allahın izniyle

ben raporumu 31 ekimde aldım nezaman cevap gelir veya arasam cevap alırım birde aklıma takılan yeniden degerlendirme isterlermi tabloya göre tutuyor ama inşallah sıkıntı yaratmazlar

bugün ankarayı aradım ve raporum 42 olarak onaylanmış herkesin allah gönlüne göre versin

Hayırlı Olsun Kardeş Bende geçen Ay Gridim Ankarada Hangi Numarayı Aradın YAzarmısın Bende Öğrenmek İstiyorum Durumu tşk.

saol kardeş 03124153206 inşalla onaylanır

Üst Alt