Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için hastaneye sevk edildim ama hastane 2011'deki raporu..?

destanx

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Hepinize slm lar

elimde daha önce almış olduğum % 50 raporum var. Almış olduğum rapor 1998 e ait.

Ben raporumu yükseltmek için maliye ye baş vurdum bana 3 adet resim ve var ise eski raporlarını getir dediler. Eski raporlar içinde 2011 yılına ait özürlü kartı için başvurup aldığım % 80 oranındaki raporumu gönderdiler rapor eski değil boşuna tekrar rapor için uğraşma dediler ve göndereli bir ay oldu.

Bundan kazancım ne olur yada kaybım ne olur
Raporumun sonucunun ne olduğunu nereden öğrenebilirim
iş yerinde bir sıkıntı yaşar mıyım daha önce % 50 rapor ile çalışıyordum % 80 ile gelirse oranın etkisi olur mu? yada bana kaç oranla geri döner

Bu konu hakkında bana bir bilgi yazabilirseniz sevinirim.

teşk hapinize

Hiç bir yerde hiç bir sorun olmaz.

Hastanedekiler doğru bir uygulama yapmış. O rapor Maliye'ye ulaştığında değerlendirilip işleme konacaktır...

Eğer % 80 ile onanırsa, sakatlık indirim dereceniz 2'den 1'e yükselecek. Bu da size -ilk sigortalılığınızın 1 ekim 2008'den önce olduğunu ve ssk (4c) statüsünde emekli olacağınızı varsayarsak- 2. dereceye göre daha erken emeklilik hakkı sağlayacak.

Üst Alt