Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için heyete girdim, hastane raporu kuruma gönderecekmiş..?

BaSKaN53

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Bülent bey bir sualde benden,

Bugün vergi indirimi için almış olduğum raporu heyete teslim ettim, beni çağırıp bir iki soru sorduktan sonra dışarıda bekleyin dendi, biraz sonrada içerden bir görevli elime bir pusula tutuşturdu ve dediki 10 gün sonra sizi sefk eden kuruma gidiceksiniz, rapor oranımı sordum oradan söylenecek dendi

bu arada bu uygulama sadece bena değil bir çok kişiyede yapıldı, daha önce böyle olmamıştı heyet doktorları içeri çagırmış ve oranı söyleyip gidebilirsiniz demişlerdi bizde çıkıp Ankara,nın kararını beklemiştik,
şimdi bu presedür neden değişti?
aklıma acaba Ankaranın onayı kalktı mı diye bir sual geliyor bir ara böyle bir duyum almıştım

yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum...

Sevk olduğu için oran kuruma iletilir. Kural bu. Ama oradakiler istese insanlık edip oran söyleyebilir tabii.

Yönetmenlikte herhangibir değişiklik yapılmadı. Vergi indirimi için başvuruda bulunmuş olmanız, başka hastaneye yönlendirilerek, ANKARA Maliye hakem hastanesinin vermiş olduğu oran tescilleniyor.

vergi indirimde defterdarlıktan evrağını alıyon hastanede heyete giriyon senin heyeten raporun çıkıyor burdan evrağın defterdarlığa gidiyor ordanda ankaraya sana raporunda konulan teşhis ankaradada heyete giriyor ve tekrar bulunduğun defterdarlığa ordanda çalıştığın iş yerine sana bilgilendirme geliyor.
Eğer ankaradaki heyet tereddütte kalırsa senden aynı hastaneden tekrar rapor çıkarmanı veya hakem hastaneye gitmeni istiyor..
Ben böyle biliyom yanlışım varsa düzeltin..

atmaca_53;

Evet sistem bu şekilde işliyor.Bende gecen ay hasekiden indirim için rapor cıkardım, heyet bitiminde bayana rica ettim yüzdeyi söyledi, yoksa adamı meraktan öldürürler, 3 ay falan sürüyor Ankaradan sonucun gelmesi.

Üst Alt