Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için hiper tansiyon, diyabet ve işitme kaybından oran verilmedi!?

vitamin122

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba aranıza yeni katıldım bugün kurula girdim,

Hiper tansiyondan 10
Diyabet şeker 20
İşitme Kayb 4

verildi. Fakat esas hastalıklarım dan puan verilmedi Nedir bunlar;

Göz tansiyonu 5 senedir aktif olarak raporlu kontrol altında devam eden tedavim var.

İkinci esas sıkıntılı olan hastalığım Her iki tibia (kaval kemiği) tümör var. Konulan teşhise göre
Sol tibia proksimal diafizer kesimden distale dek uzanan 23x205 mm ölçülen kistik dejenere alanlar içeren intra osseoz lipom ile uyumlu kitle lezyon mevcuttur.
Sağ tibia proksimal diafizer kesimden orta-distal diafizer kesime uzanan 19x180 mm boyutunda benz natürde kistik dejenere alanlar içeren bir diğer intra osseoz lipom mevcuttur.

Profesörün söylediğine göre her iki bacağımda iyi huylu tümör var fakat kırık riski çok yüksek. Bu yüzden dikkatli olmam gerekiyormuş. Çalışırken maalesef patronlar tabi bunu dinlemiyor. 1 bacaktan ameliyat olursam 1 sene raporlu olursum dedi. Bende 2 bacak olduğundan sırasıyla yapılması gerekiyormuş ve 2 sene rapor yapar senide kimse çalıştırmaz dedi doğru yaklaşım. şimdi böyle bir risk var kuruldaki doktorların dediği kırılırsa puan verebiliriz.

Anlam veremediğim konular Hipertansiyona 10 puan Göz tansiyonuna hiç verilmiyor.

Bacaklardaki anlattığım bu durum için de puan verilmiyor. Ben emekli olmak istemiyorum ki sadece vergi indirimine başvurdum. Bilgileriniz benim için çok önemli. Sizce ne yapmam gerekiyor itiraz edeyim mi sizce ?

Üst Alt