Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için ille de çalışıyor olmak şart mıdır?

Ecege

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba. Bir konuda bilginize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Eşim % 51 engelli. Bir aydır çalışmıyor. Emeklilik için yaş dışında tüm şartlar oluşmuş durumda. Fakat çalışmadığı için vergi indirim belgesi için başvuramıyor. Çalışmayan engelliler için başka bir düzenleme var mı acaba? Yani vergi indirimi belgesi olmadan emekli olunmuyor mu?

bir yerde 1 ayda olsa calisiyor gosterin.oradan orada calistiginiza dair evrak alip vergi dairesine verin....

Anladım. Çok teşekkürler apomek

Cok zor ya hem hasta olacan hemde is bulmaya calisacaksin saglam insana is vermiyorlar ne yapacaz anlamiyorum..hakkinizda hayirlisi olsun..

denizmm
Hasta olman vs. Kimin umrundaki engelli kadrosunda açılan işlerde göstermelik genellikle.

Ooo onada nasil girecen bi suru hasta var dayi lazim bize oda bizde yok...hos emekli olabilmeyi basarsakda bu maaslarlaa inan gecim cok zorr allah herkesin yardimcisi olsun suan hesapliyorum erken emeklilik den yararlansam en fazla 900 civari cikiyor ben iptal oldum yasama surun diyorlar..

mrb arkadaşlar benim sorum şu;vergi indirimi için başru yaptım ankaradan telfonla bilgi için aradım raporunuz onaylandı postaya verildi diyor 10 günden fazla oldu hala bir gelen giden yok bunu nasıl öğrenicez???

isyerinize ve basvurdugunuz vergi dairesine yakinda gelir..bekleyin.

Üst Alt