Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için işyerine gönderilen raporun aslı ben de kalmayacak mı?

zazaca

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
1
bülent bey merhaba bende bir soru sıkıştırıyım forumda vardır belki ama bakamadım kızdan dolayı vergi indirimine başvururken benden raporumun aslını almışlardı bende ankaraya aslını vermiştim işyerime gönderdiler işyerimden raporun aslınımı alacağım fotokopimi bende kalacak bana fotokopi verdiler vergi indiriminin fotokopisi ile rapor fotokopisini verdiler aslı işyerinde kaldı selamlar bizden.........

fark etmez mühüm olan vergi indirim belgesi birde elindeki raporun fotokopisi

mehmetbey farketmez raporun fotokopısını ısyerınız buyuksırketse onlar aslıgıbıdırdıye kasevurdurursun ogecer ben 16 yıl once vermısdım fotokopıyı aslıgıbıdırdıye kaselı almısdım gecen ay onla emeklı oldum

İşveren raporun aslını ne yapacak ki. Hiç bir anlam ifade etmez asıl olması işveren için. Bence aslını siz alın, onlara noterden bi nüsha verin...

benim vergi indirimi için gelen raporun aslını maliye göndermedi işyerime fotokopisini yollamış aradım sordum aslı bizde siz emekli olacağınız zaman ssk bunu bizden istiyor dediler...

Üst Alt