Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için Maliye'nin yeni rapor istemesi..?

mehmet-13

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mrb. Ben vergi indirimi için maliyeye başvurdum, maliye beni muayene dahi etmeden, kendilerini doktor yerine koyup yüzde doksan sürekli ağır engelli raporumu hiçe sayarak yeni rapor istediler, açıkçası çok zoruma gitti 70 lira için bunlarla uğraşmak istemiyorum, eğer raporumu yenilemezsem engelli raporum iptal olur mu, ekpss ye girmek gibi diğer haklarım kaybolur mu, yoksa sadece vergi indirimi hakkım mı iptal olur.

Merhaba, sadece vergi indirimi işlemleriniz iptal olur.
Vergi indirimi farklı bişey engelli raporu farklı bişey.

yesilsy
Hocam peki raporunuzu yenileyin deme hakkını nasıl kendilerinde buluyorlar. Böyle bir yetkileri var mı ? Eğer raporumun geçerliliği giderse yeni rapor çıkarırım, eğer raporumu vergi indirimi hariç diğer haklarımda kullanabiliyorsam çıkarmam. Alsınlar yetmiş liralarını tepe tepe kullansınlar bu ne arkadaş.

yesilsy

Hocam ben raporumu 2016 yılında aldım hastalığım polinöropati şu an yürüyemiyorum tekerlekli sandalye ile ihtiyaçlarımı gideriyorum. Hastalığım ömür boyu devam eden bir hastalık.

mehmet13 raporunuz eski olsa ondan yenisini istediler diyecem ama rapor eski değil. Bu işlerin bir standardı var mı yok mu anlamış değilim. Birde 70 tlden kastınız nedir. Vergi indirimi alınca maaşınıza yansıyacak fark mı bu. Raporu yenilemezseniz mevcut raporunuza bişey olmaz, Engelli haklarından yararlanmaya devam edersiniz

engelli raporlarında yönetmelik değişti maaş için yeni rapor gerekiyor burda 200 kişinin maaşı kesildi

mehmet-13....bildiğim kadarı ile maliye değil emekli edecek kurumun raporunuzu yenileyin deme hakkı vardır...maliye sadece önüne geleni değerlendirir tekrar sgk ya gönderir...hocam bence 170 i ara durumu öğren ona göre hareket et...kolay gelsin.

Merhaba Ahmet Bey,

yeni rapor gerekiyor burda 200 kişinin maaşı kesildi .Bu hangi maaş için yeni rapor gerekiyor ???

2008 öncesi 4a ssk girişi olanlardan süreli rapor süresiz vergi indirimiyle emekli olacak olan kişi için SGK rapor istemiyor emeklilik başvurusunda ve Emekli ikende SGK kontrole çağırırsa o zaman o zaman ilgili kişiden yeni rapor ister.Ben sizin yazmış olduğunuz yeni rapor gerekiyor burda 200 kişinin maaşı kesildi olayını anlamadım . Ahmet T

deathless

170 aradığında raporunu ve vergi indirimini goremiyorlar sadece varsa belgeleriniz böyle böyle oluyor diyorlar

vergi indirimi için başvurmuştum ankara yeniden sağlık kuruluna sevk etti %47 olarak çıktı ankara bu raporu direk onaylarmı yoksa gene eksik evraktan döner mi

Ertugrul Aydın
sağlık kurukuna sevk edip rapor 47 olarak geldiyse onaylaması gerek lakin benim %40 olarak gitmişti %40 olarak onaylanıp geldi

Geçmiş olsun maliye tekrar rapor istiyor rapor oranı düşerse ne vergi indirimi kalır nede emeklilik

Üst Alt