Mevcut rahatsızlıklarım ile %40 engelli oranını alacağımı düşünüyorum. İşe yeni girdiğim için izin alamıyorum ve vergi dairesine gitmek farklı bir günde heyet raporu almaya gidemem, amacım %40 raporu aldıktan sonra (emeklilik şartlarını karşılıyorum) işyerinden yazı alıp vergi dairesine gitmek. Şimdi alacağım engelli raporu vergi dairesinden dönmemesi için ne şekilde olmalı bilgisi olanlar yardımcı olmanızı rica ederim.
Merhaba,
Aklıma takılan bir konu var, vergi indirimi için e-devletten raporun çıktısını alıp vergi dairesine vermemiz yeterli olurmu. Forumda testler tahliller v.b. evrakları da verin denmiş, bilgi kirliliği olmasın tüm tahliller hastane işlemleri e-nabız da var zaten merkez sağlık kurulu oradan göremez mi? Bilgi verirmisiniz yakında bende başvuruda bulunacağım.
Merhaba,
Aklıma takılan bir konu var, vergi indirimi için e-devletten raporun çıktısını alıp vergi dairesine vermemiz yeterli olurmu. Forumda testler tahliller v.b. evrakları da verin denmiş, bilgi kirliliği olmasın tüm tahliller hastane işlemleri e-nabız da var zaten merkez sağlık kurulu oradan göremez mi? Bilgi verirmisiniz yakında bende başvuruda bulunacağım.