Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba raporu aldığınız il ve ilçenin vergi dairesine başvurmalısın 15-30 gğn içerisinde sonuç geliyor onu iş yeri personel dept.veriyorsunuz.
geçmiş olsun
gerekli evraklar var onları vergi dairesinin sitesinden öğren oyle git boşuna gitmemiş olursunuz
Çalıştığınız yerden çalıştığınıza dair bi dilekçe alıyorsunuz. O dilekçe ile birlikte raporunuzun aslını. aslı elinizde bi tane ise notorden aslı gibidir yaptırıp bunları vergi dairesine götürüyorsunuz. Gerekli işlemler zaten ondan sonra yapılıyor ankaraya falan gidiyor evraklar galiba.15 20 gün gibi süreçte geliyor sonuç zaten.
aslı gibidir yaptirmazsan kabul edilmez hastaneden raporu alirken asli gibidir yaptirsaydiniz keşke
bir de basvuruyu vatan caddesindeki deftardarliga yapmaniz gerekiyor gorevli memur 4 ay suruyor desede 1.5 2 ay suruyor
Fotokopi yada benzerleri sayılmıyor elinizdeki raporda 1 adetse gönderdiğiniz zaman elinizde rapor kalmıyor. Yani gönderilen rapor geri gelmiyor diyeyim. O yüzden noter den aslı gibidir yaptır zaten vergi dairesine gidersen seni aydınlatırlar
şimdi hocam basvuru için mutlaka calısıyor olman gerekiyor işyerinden çalıştığına dair belge alıyorsun belge işyeri bilir onun nasıl doldurulacagını sonra rapor aslı veya aslı gibidir olabilir 2 adet resim kimlik fotokopisi sıra numarası alınca gorevliden dilekçe al onuda doldur vakıt kaybı olmasın defterdarlık ana kapıdan girmiyorsun sağ tarafta engelli servisine giriyorsun
ben 7 martta belgeleri verdim 17 martta ankaraya gitti 29 martta yazı yazmışlar raporda eksik var diye sft istediler yolladım cvp bekliyorum ankara yaklaşık 2 haftada bakmış ama postada gecen süre 40 gün 12 mayısta beni aradılar eksik var diye 16 mayısta gonderdik bakalım cvp bekliyorum
soyle soyleyeyim benim dosya no 36230 gorevli memur soyluyor zaten 4 ay surer diyor ama raporda eksik bulmazlarsa 2 ayda sonuçlanıyor dediğim gibi posta asaması uzun suruyor