Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için nereye başvuru yapmalıyım?

cem-melih

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba.
Benim1996 sgk girisim var.Bu zamana kadar yaklaşık 6000 gunum var.2005 yilinda tip1 diabet nedeniyle %40 rapor aldim.fakat vergi indirimi icin müracaat etmedim.simdi ayni hastaneye Özür durumumun yeniden belirlenmesi icin müracaat ettim ve heyet icin randevu aldim.verilecek olan %40 veya uzeri oranda raporla vergi dairesine mi müracaat etmem gerekiyor.birde calistigim isyerinin bagli olduğu vergi dairesine mi yoksa isyerinin bulunduğu ildeki vergi dairesine basvurmaliyim.

İşyerinizden çalıştığınıza dair belge alıp, işyerinizi bağlı olduğu vergi dairesine başvuru yapmalısınız.
http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

tip1 için alacağınız oranlar şu şekilde:
B- Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen,ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus:% 30
C- Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus:% 40

Teşekkür ederim.insallah hayirlisiyla raporumu alabilirsem tekrar yardiminiza basvurabilirim.

Üst Alt