Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için nereye başvuru yapmalıyım?

Dejavu1977

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
iş kazası iş gücü kaybım %17 vergi indirimi için nereye başvurmalıyım ve iş gücü kaybım bu oranda çıkıyorsa vergi indirimi için tahmini ne kadar oran çıkar?

Dejavu1977
%40 ın altındaki iş gücü kaybı için vergi indirim hakkı verilmez.
Durumunuz iş kazası olduğundan ve oranınız % 10 un üzerinde olduğundan size sürekli iş göremezlik aylığı bağlanır.

Ufukalp
lakin iş gücü kaybı oranı ile özür oranı farklı şey diyenler var özür oranı için bir devlet hastanesine başvursam oranım farklı çıkabilir mi?

Zaten size gereken iş gücü kaybıdır.

mrb bende as hastasıyım 2013 yılının 5. ayında teşhis konuldu şu an ayda 1 iğne kullanıyorum küçük bir işletmem ve 7 çalışanım var buğüne kadar hiç sakatlık raporu için müracat etmedim etsem alabilirmiyim ve bana ne gibi faydası olur çünkü bu hastalık yaşam kalitemi çok düürdü ALLAH kimseye vermesin bilgilendirirseniz sevinirim kolay gelsin

göktaş14
Ankilozan spondilit için değişik oranlar verilmektedir.
Oran sizde sebep olduğu deformasyon ve hareket kısıtlılığına bağlı olarak değişir.

Vergi indirimi için hastaneye bireysel olarak başvurabilir miyim sonrada aldığım vergi indirimi değerlendirilmiş ibareli raporu memuriyette atamam yapılınca ilgili yere versem olur mu , zamandan kazanmak için ?
Çalışırken işi bırakıp gitmek için sorun çıkarabilirler diye düşünüyorum.

şu an çalışmıyorum , hastane çalıştığım yerden kağıt getir der mi rapor çıkarmak istediğim zaaman ?

Hastaneden kişisel başvuru ile rapor alırken çalışıyor olmak gerekmiyor. Hiç bir şey istenmez...

Üst Alt