Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için nereye başvuru yapmam gerek?

salih2934

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba hocam ben istanbulda oturuyorum erzincandan ekpss icin basvuru yaptim vergi indirimi engelli karti v.s icin vergi dairesindenmi sevk almam gerekiyor suan sigortali degilim ve erzincandaki raporum % 100

Arkadaşlar merhaba benim onaylanmış raporum işten ayrıldım ben şimdi beklediğim sure içinde engelli indirimini alabilir miyim yoksa önümüzdeki isyerinemi kaldi

engelli indirimi almanız için vergi indirimi almanız gerekir. vergi indiriminiz varmı? ne zamandan geçerli?

Ben 6.ayda başvuru yapmıştım geçen ay işten ayrıldım bu ayın 3.de ivdb den baktığımda onaylanmıştır raporunuz iş yerine gönderilmiştir yazmakta

vergi indirimi yazınızın bir kopyasını mutlaka eski işyerinizden alın. çünkü o belge size erken emeklilikte şart.vergi indirim yazınızda başlangıç tarihi yazar. oda raporun verildiği tarihtir. eski işyerinizdeki muhasebeciye danışın. geriye dönük alabilirsiniz.

İş yerini aradım bize henüz bir şey gelmedi diyor 1hafta oldu istanbulda iş yeri ne zamana ulaşıyor normalde vergi dairesini aradım ulaşmasa bile e tebligat gönderilmiştir onlar ödemeyi kendileri yapacak zaten dedi ama yarın benim maaşımın ödemesi yarına ödeme yapabilirlermi tebligat geldiyse

Vergi indirimim onaylandı ne yapmaliyim

Merhaba arkadaşlar vergi indirimim onaylandı istanbuldan gönderdim raporumu bu ayın 3unde onaylanmış ben geçen ay işten çıktım engelli birimini aradım başvuru yaptığım vergi dairesini calistigin sure içinde alabilirsin dedi işyerini aradım bize evrak gelmedi dediler

vergi dairesini tekrar aradım evrak gelmediyse e tebligat yapılmıştır orda ne yapacakları yazılı onlar yapicak islemleri odemenide yapicaklar evraklar gelince de gidip al dedi iş yerini arıyorum yok iş yoğunluğu var yok senin gelmen lazım işlem yapmamız icin diyor evrakların daha gelmemiş ben taşındık şimdi adapazarindayim burada ise basliycam vergi indirimi alan arkadaşlar yardımcı olur musunuz ne yapmaliyim

ayın 3. de istanbula raporunuzu gönderdiler ise e tebligat ile işyerinize gelmesi 1-1,5 ay sürüyor. benim 23/08 de ankaradan istanbula gönderildi.06/10 da evisste görünüp aynı anda e tebligat ile işyerine ulaştı. biraz beklemem lazım

işyerine gelince sana mail atsınlar. oraya gidip asılı almana gerek yok. zaten aslıda yok. onlarda yazıcıdan çıktı alacak. tarayıp san mail atsınlar . fotografta çekip wattsaptan atabilirler. yazının üstündeki sayı numarası (son altı rakam) ve takip pin şifresi var (enaltta)pin:********** yazar küçük puntolarala. internetten sende çıkarırsın. ebelgedogrulama@gib.gov.tr den

Orda beraber çalıştığımız arkadaş gitmiş sormuş insan kaynakları demiski yogunuz şuanda zaten o gelmeden işlem yapamayız demiş uzun bi islemmi bunlar niye zorluk cikariyor

hayır gitmene gerek yok..onlar şirketin e tebligat ından çıktı alacaklar.sana bildirecekler.(fotosunu atsınlar kafi. geriye dönük vergi indirimin için muhasebeci ile görüşebilirsin.

ozgurmeric74

Raporum gelmiş tebligatı da mail atamiyorlarmis ben sakaryadayim işi bıraktım tasiniyorum diye başvuru yaptığım vergi dairesini aradım onlar odeme yapmiyolarsa calismaya başladığında başvuru yap geriye donukte alabilirsin dedi bu bana mantıksız geldi ama

Valla bu konuda fazla bilgim yok. Katılıyorum sana. Banada mantıksız geldi. Eski işyerinin alması lazım gibi geliyor.

Üst Alt