Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için nereye, nasıl başvurmalıyım?

Orhunaras

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2008 yılında kaza geçirdim yüzde 53 engelli raporum var vergi indirimi için daha once başvuruda bulunmadim bilgim yoktu avantajları nedir nereye başvurmanız gerekir iş yerinin bağlı olduğu vergi dairesinemi yoksa oturduğum ilçedeki vergi dairesinemi ayrıca hangi belgeleri goturmem gerekiyor yardımlarınızi rica ederim

Çalıştığın işyerinden orada çalıştığına dair bir evrak al.
Bu evrakların mal mudurlugüne başvur. Belki hemen işleme koyarlar yok koymazlarsa seni yeni rapor almak üzere hastaneye sevk ederler

Sakatlık indirimi hakkında

21.08.2017 de işe başladım özel kurumsal bir firmada idari işler sorumlusu yardımcısı olarak asgari ücret sigorta 11 gün çalıştım 530 TL para aldım kesintiler olmuş brüt kazanç 650 gösteriyor engelli olarak çalısıyorum %77 raporum var çalıştığım yerdeki vergi dairesine mi gidip danışacağım yoksa kendi memleketim deki vergi dairesine mi ayrıca ne kadar sakatlık indirimi alırım maaşıma Kaç TL yansır? İstenilen belgeler nedir beni bilgilendirirseniz sevinirim ekimin 5 sinde maaş alacağım işyerinden

Üst Alt