Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için nereye nasıl başvurmam gerek?

Hüelya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1968 doğumluyum
1986 yılında sigortalılık girişim var,1992 yılından beridir devlette öğretmenlik yapıyorum.
yüzde 52 işitme kaybı,yüzde 86 anlama eşiği kaybım var. dr.Sadi konuk araştırma hastanesinden rapor ile işitme cihazı kullanmaktayım.

Bu arada hizmet birleştirmemi yaptım.Malulen emekli olamam ama en az yüzde 40 oranında işgücü kaybına uğradığıma dair raporu nereden ve nasıl alırım?
Aldıktan sonra vergi indirim hakkını nasıl alırım,engelli hakkıyla emekli olmak benim için avantajlımı olur yoksa normal mi emekli olayım?

bu eylül de emeklilik dilekçemi vereceğim,bu soruların cevabı ndan sonra eğer gerekiyorsa da dilekçemi vermem. açıklarsanız sevinirim iyi çalışmalar arkadaşlar...

vergi indirimi sgk ya bağlı çalışanlar için gerekli hocam. siz eylül de emekli olun sizle alakalı bir durum değil.

Öğretmenlikten önceki sigortalı hizmetinizin ne kadar olduğunu bilmiyorum, şayet hizmet birleştirmeden sonra süreniz normal emeklilik için yeterli oluyorsa zaten normal emekli olursunuz. Yok yetmiyorsa ve eksik kalan süre rapor ve işlemler için değecek kadarsa erken emeklilik için başvurur, hastaneye sevk edilirsiniz ve rapor oranınız en az %40 ve üzeri olursa emekli edilirsiniz.
Şayet öğretmenliğe engelli kadrosunda başlamışsanız hiç bir şeye gerek olmadan başvurunuz yeterlidir.

Merhaba Arkadaşlar,
Ben de aynı konuyu öğrenmek istiyorum, yeni tarihli ekpss için alınmış % 44 oranlı raporum var. Rapor alırken sadece tek bir şey için alabileceğimiz söyledi ve ben ekpss için dedim ve Raporda vergi indirimi kısmı haliyle değerlendirilmedi olarak geçmektedir. Bu güncel raporla vergi indirimine başvurabilir miyiz yoksa , vergi indirimi için ayrıca başvurup yeni bir rapor daha mı almamız lazım?

Üst Alt