Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için polio sekeli ile rapor başvurusu sürecim

salsa01

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Palio sekeline bağlı alt ekstreme rahatsızlıkları ilk başta olmak üzere diğer farklı rahatsızlıklar ile ilgili dün Adana Balcalı hastanesine engelli sağlık kurulu raporu almak üzere başvurumu yaptım.
Önce vergi dairesinden sevki yaptırdım.10 dakika sürmedi sevk işlemleri.
Balcalı Hastanesinde de 10 dakika sürmedi konsültasyon evrağını vermeleri.
Öncelik rahatsızlığım için memur direk Ortopediye sevk etti.Diğer dallara nasıl gideceğimi sorduğumda ortopedi doktorunun sevk edeceğini söyledi.Doğrumu yanlış mı bilgi verdi anlamadım.Ben tek tek tüm uzmanlık dallarını gezeceğimi düşünüyordum.
Yarın da ilk randevumu alarak ortopedi dr .na görüneceğim.Bakalım hayırlısı nasip ne olacak.Süreç hakkında en azından Adana için buradan bilgi vermeye devam edeceğim.
Ayrıca Palio sekeli ve benzer Santrol Sinir Sistemi hastalıkları için yönetmelik tablosundaki 3.4 maddesini genelde işletme taraftarı doktorlar bunuda bizzat başka bir doktordan duydum.
3.4 maddesi en kolay yoluymuş yürüyüş bozukluğundan % 18 verip gönderiyorlar ama doğrusu tabiki bu değil.
Bu hususta tereddüt yaşıyorum ama göreceğiz bakalım.

Üst Alt