Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi İndirimi için rapor alırken hastanenin yanlışı ile çok mağdur oldum!?

çelebi

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
X Belediyesinde Engelli Devlet memuru olarak görev yapıyorum. İş yerimden; İstanbul Fatih Vatan cad bulunan Vergi dairesine Vergi indiriminden faydalanmak için yönlendirildim.Raporumu vergi dairesine verdim 1 ay sonra raporuma vergi dairesi itiraz etti,beni farklı bir hastaneye gönderdiler orada raporumun % 77 oranı değişmedi.

Vergi indirimi için gittiğim hastane beni ve bir çok vatandaşımızın ismini Adliyeye bildirerek Vasi gerektiğini İhbarda bulunmuş, Raporum Ortopedik+Süreğen+Görme gruplarında olmasına rağmen Adliyede hastaneden gelen ihbarı Bankalara bildirerek bütün hesaplarıma kredi kartlarıma kısıtlılık getirildi ve mağduriyet yaşattılar bana,kredi kartlarımı kullanamadım,zaruri ihtiyaçlarımı karşılayamadım,hesabımdaki parayı çekemedim.

Hastane yanlışlıkla isimlerin Adli makamlara verildiğini, yanlışlığı yapan personelin işten ayrıldığını ifade ederek Adli ihbarın sehven yapıldığını resmi yazı ile Adliyeye bildirildi, durumu düzelttiler

bana ve bir çok vatandaşımıza bu zulmü yaşattılar,yaşamış olduğum süreci düşündükçe ruhsal dengem bozuluyor,sistemin denetimsizliği ve kokuşmuşluğu bizim gibi insanların çaresizliği ...

@çelebi,

Geçmiş olsun Hocam.

Çok üzüldüm. (Hem sizin adınıza hem de bu ülkede benzer rahatsızlıkları olan biz engelliler adına)
Bu tür kritik kararların verildiği yerlerde çalışan görevlilerin çok daha dikkatli olmaları gerekir/gerekirdi.
Umarım sıkıntılarınız son bulmuştur ve bir daha tekrarlanmaz.

Yani bu kadar zorluk ve psikolojik sıkıntı çektiğiyseniz tazminat davası istebilirsiniz......eğer tabi uğraşmak isterseniz.....ben olsam hem hastaneyi hem personeli dava ederdim.....ama siz uğraşmak istemezseniz ülkenin durumu bu deyip geçin

Üst Alt