Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için rapor almadan yılarca çalıştım. Şimdi emekli olmak istesem?

GOLDSİLVER

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba benim 2005 yilindan %40 surekli raporum var 11.5 yil engelli kadrosunda calistim ama vergi indirimi almadim simdi ise vergi indirimi alip erken emekli olmak istiyorum bu raporumla basvuru yapabilirmiyim lutfen bilgisi olan bir arkadas cevap verebilirmi

sa kardeşim vergiindirimi için başvuru yapsanda vergidairesi raporda kesinti yapıyomuş o da şudemem yüzde 40tan düşersin ozamanda engelli emeklisi olamazsın ve birde eski raporları kabul etmeme gibi durumda oluyomuş sen istersen vergi dairesine git raporunla kesin sonuç al

engelli raporun eğer 2013 yılından önce alınmışsa engellilik cetvel oranları değişti yani hastalık oranları baya düşürüldü
o nedenle sen engelli raporu aldığın zaman vergi indirimine başvuru yapmış olsaydın sıkıntı çıkmazdı ama şimdi oranlar güncellendiği için senin yüzde 40'ın altına düşecektin yüzde 90

çünkü oranlar baya düştü
yinede tabiki gidip başvuru yapıp en sağlıklı sonucu gelir idaresi başkanlığına başvuru yaparak öğrenebilirsin

Üst Alt