Merhaba arkadaşlar,Sgkya başvurduğum vergi indirimi için beni hastaneye sevk ettiler ve perşembe günü gideceğim. Şeker hastalığından(tip2) dolayı insulin vurunmaktayım (günde 2 kez). Sağ gözüm %35 sol gözüm %70 oranında görüyor. Ritim bozukluğu yüzünden kalbime ömür boyu olan kalp pili takıldı. Ağır şeyleri kaldırmam yasaklandı. 1977 Sigorta girişim var 4300 Gün oldu toplamda ama son 1261 gün hala bağkurda olduğu için vergi indirimi aldığım vakit emekli olamıyorum. Eğer %60 üstü çıkarsa mamulen emekliliğe başvurabilir miyim? bu saydığım sorunlar hepsi şeker hastalığının verdiği sebeblerden dolayı oldu. Mamulen emeklilik istiyorum çünkü çalışacak gücüm hiç yok akşam eve gelince bayılacak gibi oluyorum artık.
Sorum şu perşembe günü %60 üstü çıkarsa mamulen emeklilik için ne yapabilirim?
veya 1261 günü doldurmama 100 gün kaldı sgk da bunu doldurmadan emekliliğe sgkya başvursam. ( raporum %40 üstü çıkınca) Emekli ederler mi yoksa bağkura yollarlar mı beni ?
Sorum şu perşembe günü %60 üstü çıkarsa mamulen emeklilik için ne yapabilirim?
veya 1261 günü doldurmama 100 gün kaldı sgk da bunu doldurmadan emekliliğe sgkya başvursam. ( raporum %40 üstü çıkınca) Emekli ederler mi yoksa bağkura yollarlar mı beni ?