Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirimi için raporumu Ankara'ya gönderdim. Nereden takip edebilirim?
sağlık bakanlığına ait alo 170 telefon hattından takip edecen .... takip numarası oluşturup o numara üzerinden takip edecen... ama 170 deki çalışanlar sağolsun çok beceriksiz sen soracan onlara kalırsa yeterli bilgi alamazsın..
Merhaba arkadaşlar,
Rapor sonucumu öğrenmek için iki gündür sürekli 0312 415 32 04 - 05 arıyorum ama açan yok. güncel farklı numara bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.
Gelir Vergisi İndirimi için alınan raporları bekleme süresi
Merhaba arkadaşlar forum mesajlarında yazan 0312.415.32.06 nolu telefonu Şişli etfal hastanesinin toplamda vermiş olduğu % 78 vergi indirimi oranı olan raporumun akıbetini sormak için arıyorum ama açan yok. Bi bant kaydı aradığınız kişiye ulaşılamıyo diyor.
Hastaneden sonraki süreci bilen , evrağın ankaradan ne kadar zamanda geleceğini , veya evrağın akıbetini nasıl ve nereden öğrenebilirim bilen arkadaşlar lütfen yazsın.
Bülent bey.%48 raporum hastaneden 2 yıl süreli verilmişti bugünAnkara'yı aradım bana raporunuz süresiz onaylanmış dediler.yanlışlık olmamıştır dimi.elden alamazmıyım vergi indirimini.teşekkürler
bende bugün itibariyle vergi indirimi için başvuru sonucunda %48 oranında rapor aldım hastaneden vergi dairesine bir suretinin gönderileceği söylendi rahatsızlığım ağır uyku apnesi 35 diyabet 20 =%48 hakkımızda hayırlısı işallah vergi indiriminden faydalandığım bana yazı olarak bildirilecekmi
Hayırlı olsun aliözdemir_57. İşyerinize gelir sonucu, işyeriniz size gerekli bildirimi yapar. İşyeriniz verir size gerekli belgeleri. Siz zamanı gelince ister işyerinizden alacağınız belgeyle, isterseniz doğrudan emekli olmak için sigorta müdürlüğüne başvuru yaptığınız vakit vergi indiriminiz olduğunu söylersiniz, yeterli olur.
Teşekkür ederim kelebek ilgim için aslında senden ve diğer site editörlerinden bir ricam var bu engelli emeklilindeki adaletsizlik konusunda beraber bi kampanya duzenlesek malum 2008 den sonra sigorta baslangici olanlarin engelli emekliliği 2008 den önceki engelli olanlardan daha avantajli bende bu guruba giriyorum benim ilk sigorta baslangicim 1998 16 yasinda tam pirimle sigortam başladı emekli olmam içinde 18 yil 4080 pirim isteniyor fakat hizmet yili baslangici 18 yas baz alindigindan emeklilik tarihi 2018 yili gözüküyor ama 2008 yili sonrası sigorta baslangici olanlardan 18 yas siniri yok diye biliyorum yalnismiyim
Fatih bey hayırlı olsun az önce bende aradim aynı numarayi %48 5 yillik sureli olarak gitmişti raporum aynen %48 olarak süresiz şekilde onaylanmış umarim bizim gibi ankaradan rapor onayi bekleyen herkezin raporu istediği şekilde onaylanir