Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergı ındırımı ıcın raporumun aslı mı verecem yoksa asıl gıbıdıri mı?

eniss

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
vergı ındırımı ıcın %51 raporumun aslı mı verecem yoksa asıl gıbıdır mı?

Her yerde farklı uygulamalar olabiliyor, bence onaylı kopyasını vermeyi deneyin, olmazsa o zaman verirsiniz aslını.

Aslını istemişlerdi benden.
Aslını isteseler bile aslını vermek yerine noter onaylı bir fotokopi verin(ben öyle yaptım)
Aslı olmuş olur. siz de daha sonra rapor aslı sıkıntısı yaşamazsınız.

ben aslı gibidir onaylı suretini gönderdim ve kabul edilmişti. daha çok emeklilikte aslını istiyorlar.

Ben aslını yanımda götürdüm ve aslı gibidir olan bir kopyasını teslim ettim.

bende asli gibidir verdim kabul edildi bu gun vergi muafi icin basvurdum maliyeye bakalim kac ay da sonuc gelecek bir yeri aramam gerekmi 2hafta sonra

pekı vergı ındırımden ne kadar aldınız ;? tşk ederım

Ben de hastanenin aslı gibidir onaylı fotokopisini verdim kabul ettiler. Cevabını bir buçuk ay sonra beni arayarak bilgi verecekler. Yaklaşık bir ay geçti. Acelemiz yok. Hayırlısı diyelim. Asgari ücretli şu an sanırım 30 - 35 tl arası engelli indirimi alıyor. Tabi 3. Derece engelliler için. 2016 zammı ile ne olur bilen var mı acaba...

Arkadaşlar [FONT=Arial]20.10.2015 bu tarihte %73 saglık raporumu yolladım emeklılık ıcın ama halen bır cevap gelmedı.
[/FONT]
[FONT=Arial]Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor diyor.Daha çok beklermıyız sizce[/FONT]

İşveren seni vergi indirimi için göndermişse vergi dairesi işverenine sonucu gönderir.Senin uğraşmana gerek yok.

Üst Alt