arkadaslar yaşadığım süreci aynen yazıcm
1-vergi indirimi için öncelikle hastaneye kendim müracaat ettim, müracaatımı vergi indirimi diye almadılar engel oranımı bildirir rapor diye yaptım ( vesilalık fotoğraf ve kimlik fotokopisi)..
2- sağlık raporu için herhangi bir ücret ödemedim sonradanda hiç bir kesinti olmadı (ücretsiz)
başhekim onaylı 5 nüsha çoğalttık
3- raporu aldıktan sonra vergi dairesi başkanlığına başhekim onaylı 1
nüshasıyla müracaat ettik (izmir)
4- sonucu internetten EVİS İZMİR den takip ettim.
5- !!!!!!!!!ÖNEMLİ raporda 2 yıl kontrol şartı vardı AMA RAPOR SÜRESiZ ONAYLANDI( engel oranında hiç bir değişiklik yapılmadan ).
6- sonuç 2,5 ay içerisinde iş yerine bildirildi. ben bu süreci araştırken çok kıvranmıştım
umarım işinize yarar
!!!!!!!!!!RAPORUN SÜRELİ OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL ANKARANIN (vergı daıresı baskanlıgının)NASIL ONAYLADIĞI ÖNEMLİYMİŞ EMEKLİLİK İÇİN.
bu siteyi kuran emek harcayan herkese çok tesekkür ederim..
EMEKLİLİK İÇİN MÜRACAAT ETTİĞİMDE TÜM SÜRECİ PAYLAŞACM..
1-vergi indirimi için öncelikle hastaneye kendim müracaat ettim, müracaatımı vergi indirimi diye almadılar engel oranımı bildirir rapor diye yaptım ( vesilalık fotoğraf ve kimlik fotokopisi)..
2- sağlık raporu için herhangi bir ücret ödemedim sonradanda hiç bir kesinti olmadı (ücretsiz)
başhekim onaylı 5 nüsha çoğalttık
3- raporu aldıktan sonra vergi dairesi başkanlığına başhekim onaylı 1
nüshasıyla müracaat ettik (izmir)
4- sonucu internetten EVİS İZMİR den takip ettim.
5- !!!!!!!!!ÖNEMLİ raporda 2 yıl kontrol şartı vardı AMA RAPOR SÜRESiZ ONAYLANDI( engel oranında hiç bir değişiklik yapılmadan ).
6- sonuç 2,5 ay içerisinde iş yerine bildirildi. ben bu süreci araştırken çok kıvranmıştım
umarım işinize yarar
!!!!!!!!!!RAPORUN SÜRELİ OLMASI ÖNEMLİ DEĞİL ANKARANIN (vergı daıresı baskanlıgının)NASIL ONAYLADIĞI ÖNEMLİYMİŞ EMEKLİLİK İÇİN.
bu siteyi kuran emek harcayan herkese çok tesekkür ederim..
EMEKLİLİK İÇİN MÜRACAAT ETTİĞİMDE TÜM SÜRECİ PAYLAŞACM..