Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için sevk edildiğim hastane yıllar sonraya randevu veriyor!?

profiti

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ABİ bana yardımcı olurmusun vergi indidrimi almam için heyet raporu istediler mazhar osmana başvurdum uyku apne hastası ve 2 derece obezim makina kullanıyorum
bu hastanede işler çok uzun sürüyor nisan 15 ine uyku polikliniğinden gün verdiler muhayene için ogün geldiğinde uyku labaratuarında yatırmaları içinde 2 sene sonrasına gün veriyorlar
abi napıcamı şaşırdım tekrar vergi dairesimi başvursam başka hastaneden çıkarmak için uyku labaratuarı ist.da 3 yerde var çapa ..cerrahpaşa..yedikule..
birde mazhar osmanda obezite için bölüm yokmuş raporları ayrı ayrı hastaneden mi çıkarıcam bipap cihazı kullanıyorum

1990 ssk giriş 5200 günüm var abi yol haritamı belirlermisin abim şimdiden teşekkür ederim..

2 sene sonraya randevu verildiğine dair resmi bir yazı alıp vergi dairesine başvurun. Başka hastaneye sevk isteyin...

abi ilgin için teşekkür ederim umudum nolur abi rapor alındıktan sonra en yüksek derecede uyku apne ve 2 derece obezite yüzde kaç verirler ve ben kaç almam lazım tekrar teşekkür ederim allah razı olsun.saygılarımla

Kardeş diğer illeri araştır sana yakin olan bir yerdeki hastanede bu bölümler varsa şevkli gitme hastaneye özür durumunu bildirir rapor almak için git alınan raporu maliyeye ver böylede olur.

abi bu balhthazar sistemini hastanemi yapacak yoksa vergi dairesimi 2 derece obezite 1,65 boy 106 kg acaba yüzde kaç verir ilgin için çok teşekkür ederim abi insanlara çok faydan dokunuyor allah razı olsun

Balthazard formülünü hem hastahane hem de vergi dairesinin vergi indirimi için gönderdiği kurum yapar. Vergi dairesi balthazard formülü yapmaz.

abim selamlar abi sen git biz seni 1,5 sene içinde arayacagız dediler o yazıyı verin dedim vermiyorlar istbulda 4 hastane aynı tarihe gün veriyor abi napıcam abi kafayı sıyırıcam abi türkiyede uyku labaratuarı bulunan araştırma hastanelerinin hangisi uyku apne sendromu hastalığının tedavisini en kısa sürede yapıyor..malum bir gece seni yatırıp sabaha kadar tetkik yapıyorlar polisinografik tetkikler

profiti

O tetkiki dışarda bir klinikte yaptırmak mümkün değil miymiş? Testi dışarda yaptırıp değerlendirmeyi sevk ettikleri hastanede yaparlar, ona istinaden de rapor verirler. Olmuyor muymuş?

abi ilgin için teşekkür ederim heyet 24 temmuza verdiler uyku labaratauvarıda 26 ocak 2016 gün verdi bülent abi heyet nasıl bir olaydır o gün geldiyinde nasıl yapıcaklar git kardesim şu şu tetkikleri yapmı diyecekler heyette neler oluyor abi abi devletten başka kabul etmiyorlar keşke senin dediyin gibi olsa abi

profiti

Heyete girmeden önce tüm doktorları dolaşıp muayene olman ve imza alman lazım. O imzalar tamam olduğunda evrağı oradaki sekreteryaya teslim ediyorsun. Sonra heyet günü gidip bekliyorsun. Bir saniyeliğine heyetin yanına girip çıkıyorsun. Bu kadar :)

Bülent abi ilgin için çok teşekkür ederim sağolasın abi abi olduda raporu aldık emekliliğimiz onaylandı 90 girişim 5300 günüm var şu an çalışıyorum ama sigortam asgari ücretten yatıyor ama maaşım yüksek bu emekliliğim onaylanırsa ordaki maaşa etki yaparmı abi yoksa işverene söylesem emekliliğe başvurucam maaşım üzerinden sigortamı yatır desem benim yararıma olurmu emekli maaşına etki edermi 3,4 ayönceden sigortayı yüksek yatırsa iyi olmazmı abi bu konu hakkında bilgilerini alabilirmiyim abi...

Bundan sonra maaşın yüksekte yatsa faydası olmaz.emekli olup çalışmaya devam...:eek:

Malesef son 3-4 ayın farkedilir bir etkisi olmaz.

ufuk bey ilginiz için teşekkür ederim birisinden duymuştum yüksek yatarsa farkeder diye

ufuk abi saygılar abi abim raporu aldım 48 oranlı sürekli vergi indirim için 28,09,2015 tarihinde vergi dairesi tarafından bakanlığa gönderilmiş eviss ten takip ediyorum abi bundan sonraki süreç nasıl işliyor bakanlıktan tekrar vergi dairesinemi yoksa direk işyerinemi kağıt gönderecekler işler nasıl ilerliyor abi ilgin için şimdiden teşekkür ederim

Bakanlık vergi dairesine gönderiyor
Vergi daireside işyerinize gönderiyor

profiti
Raporunuz Maliye bakanlığı merkez sağlık kurulu tarafından incelenecek, rapor oranı ya aynen onaylanacak ya birkaç derece düşürülüp artırılabilecek ve kesin oranınız tesbit edilecek. Karar başvurduğunuz vergi dairesine gönderilecek. Vergi dairesi de bu orana göre vergi indirimi derecenizin ve vergi indiriminden faydalandırılmaya başlayacağınız tarihin yer aldığı belgenizi işverene gönderecek.
Bu süreç istisnalar olmakla birlikte tahmini iki ay olabilir.

ilginiz için teşekkür edrim

ufuk abi ilgin için teşekkür ederim sağol abi

Üst Alt