Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için vergi dairesine mi defterdarlığa mı gitmeliyim?

hanifeaydin

Aktif Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
71
merhaba vergi indiirmi için vergi dairesi mi defterdarlık mı evraklarla nereye gitmeliyim?
yer ümraniye ye yakın olmalı....nette çok bilgi kirliliği var netten başvuur yapınca zaten aynı evrakları gidin vergi dairesine elden teslim edin diyor ne anladım bu işten?

hanifeaydin

Benim işyerim anadolu kurumlar vergi dairesine bağlı olduğu için Fatihdeki istanbul vergi daire başkanlığı engelli servisine gittim

merhaba şimdi eve girdim ...ben GİB üzerinden bugün öğlen molasında netten e devlet şifrem ile başvuru yaptım.BURAYA SIRF OKUYUP SON BİLGİLERİ PAYLAŞMAK İÇİN YAZIYORUM.öncesinde çalışma belgesi imzalı kaşeli dendiği için işyerimden bunu 2 haftadır bekliyorum.ancak verdiler bugün.Bunu ve sgk hizmet dökümünü e devlette başvuru sırasında ekledim ama hizmet dökümü vs aslında gerek yokmuş ÇÜNKÜ tc numarası ile çalıştığınızı ve nerde çalıştığınızı ve süresini başvuru sırasında otomatik check edip onay verip diğer aşamaya geçiyor .ANCAK netteki başvuru sırasında bana ümraniye vergi dairesine engelli raporunuzu teslim ediniz diyordu ama ben işyerim büyük mükelleflere bağlı oldupu için emin olmak adına büyük m.v.d aradım nette GIB içinde telefonları var.işyeri vergi numaram ile telefonda teyit ettirdim.direk ATAŞEHİR e gittim engelli servis birimine .https://bmvdb.gib.gov.tr/merkez_birimleri

ENGELLİ raporunu da noterli onayı hastane onaylı kopyası GIB de resmi kurumların başvuru evrakları arasında var ama BARKODLU engelli raporlarında BU İSTENMİYOR .direk barkodlu raporunuzu teslim ediyorsunuz. ÖZETLE talebim maliyeye gönderildi ve sms ile de cep telefonuma bilgi gelecekmiş. BÜYÜK Mükellfler eskiden avrupa yakasında idi.ama ATAŞEHİR e taşınmış.

Üst Alt