Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için yaptığım başvuru ne kadar zamanda sonuçlanır?

duymazay11

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Vergi indirimi için başvuru yaptım ama sonuçları ne zaman gelir bilmiyorum.Raporun gelmesi için ne kadar beklemem gerekecek.Bilgi verebilirmisiniz.
işitme sol 78db sağ 102db bütün bildiğim bu.

45 günde sonuçlanan da var 6 ayda sonuçlanan da. İki ayda sonuçlanır diye tahmin ediyorum...

Merhaba soykankaan.
bende vegi indirimi için beklemedeyim.Ama heyet raporunda ne yazdığını öğrenemedim.Sadece testde sol 78 sağ 102 yazdığını gördüm.başkada bilmiyorum.% de olarak kaça dekgelir.
Sende işitme kaybı ne kadardı.neden tekrar istediler.senin % den yüksekse ben hiç umutlanmayayım.Merakımı giderebilir misin.

ben gidereyim merakını vergi indiriminden yararlanırsın:)eger ki raporun yeniyse:)

duymazay % verebilmek için 500db 1000db 2000db 4000db saf ses ortaalması lazım ama tahminimce%35 gi alırsın bence egerkin başka hastalıgın yoksa bu %de olabilir

----------

soykaan maliye merkez saglık kurulu senin demin dedigim gibi 500db 1000db 2000db 4000db deki saf ses ortalamanı istiyecek bence çünkü bendede aynısı olmuştu ek belge olarak istemişlerdi bende hastaneden sadece desibelleri belirten odyo testini yazdırıp ek belge olarak vermiştim maliye merkez saglık kuruluna ve kabul ettilerdi

slm,duymazay11
benim işitme kaybım sol 85db sağ 85 db %48 verdiler bana.mart 12 sinde heyete girdim ordan rapor ankara ya gitti.haziran 6 sında geldi.aynen onaylandı.benim bugün itibari ile 57 gün oldu emeklilik için müracaat etmiştim.onaylanmasını bekliyorum ben şimdilik.

Üst Alt