Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için yaptığım başvuruda maliyeden gelen anlamsız yanıt!?

Delimermi34

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Yaklaşık 2-3 ay kadar önce vergi indirimi için başvurdum. Bugun sonucu öğrenmek üzere tekrar başvurduğum yere gittim. Hiç bir sonuca ulaşmamış ve rapor hastaneye geri döndü gibi bir şey olmuş. Olumlu ya da olumsuz bir cevap yok.

Memur acil diye belirterek tekrar Ankaraya iletti.

Supplementory motor area diye özel bir epilepsi türü hastasıyım. Bir anda ortaya çıktı. Ve hastanede iki hafta yattıktan sonra teşhis kondu. Ondan daha 1 ay sonrada özürlü raporu için başvurarak raporu aldım. Oranım %40.
Raporda da haftada 4-5 kere nöbet geçirdiğim mevcut. Zaten bunlar gerek hastanenin aciline başvurduğumda gerekse hastanede yatarken geçirdğim nöbetlerle belirlendi. Raporda da uzun mesafe yürümekte güçlük çekiyor diye belirtildi.

şimdi sormak istediğim bu nasıl bir cevap ankaranın, ne olumlu ne de olumsuz yanıtı yok. Oranım düşürülür mü? Düşürülse bile iş yerimde özürlü kadrosunda çalışmamı etkiler mi?

Cevabınız için teşekkürler

acaba nereye telefon açarak öğrenebilirim sonucu?

Vergi indirimim onaylanmış arkadaşlar.Cevap vermesenizde sağolun :)

2006 dan sonra sağ veya sol bacak polio sekeli olupta vergi indirimi alan kimse varmı? varsa ne gibi işlemler sonucu aldı? açıklarsa sevinirim

hayırlı olsun gardaş bende epilepsi ile aldım v.indirimi

Hayırlı olsun :)

Ek olarak, Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 06 & 0312 415 27 05

adına cok sevındım gozun aydın

Üst Alt