Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için yeni rapor verilmesi, elimdeki raporu geçersiz kılar mı?

elnino1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar işe girme vb işler için almış olduğum raporu meb e atanınca vergi indirimi için maliyeye verdim maliye raporun geçerli olmadğını hakem hastaneye (ankara numune) gitmemi yeni rapor almamı istedi Şimdi sıkıntı şurda benim o gönderdiğim rapor iptal olup bana tek rapor mu verecekler (hem vergi indirimi hem diğer işler için) yoksa o gönderdiğim rapor aynen geri gelip bana birde vergi indirimi için ayrı bir rapor mu verecekler bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum

Maliyye tekrar senin ıstedin hastaneye sevk yapıyor rapor almak cok zor maliye düşürüyor cıkarıyor kafasına gore

maliye beni ankara numuneye gönderdi benim sorum numuneden alacağım rapor vergi indirimi için mi yoksa tüm işlerim için geçerli olacak bir rapor mu olacak

+ konu başlığını düzelten yetkiliye teşekkürler

vergi indirimi için aldığım raporun oranı %40 altında olursa iş için almış olduum %58 rapor iptal mi olur bunu merak ediyorum

Oran düşük olsa bile bu durum memurşyetine zarar vermez. İşe girişte verdiğiniz rapor Sürekli ibareli idiyse, o rapora istinaden çalışmaya devam edeceksiniz. Ama emeklilik zamanı geldiğinde erken emeklilikten yararlanmak için yeni rapor almanız şart (vergi indirimini elde etseniz de bu böyle, etmeseniz de)

Üst Alt