Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için yeniden başvuru yapmalı mıyım?

tutku0303

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
ben vergi indirimindenk yararlanıyordum kurum degiştirdim raporum 2 yıllık bana vergi indiriminden yararlanman için tekrar müracat et dediler. benim tekrar müracat etmem emekliliğimi etkilermi raporum gecerlimi vergi indiriminden yararlanmasam özürlü emekli oolabilrmiyim.

vergi indirimin sürekli ise tekrar vergi indirimiiçin müracat etmene gerek yok

tutku0303; tam primen yatırılmış sigorta başlangıç yılınızı ve statünüzü (ssk, e.s, vs) belirtir misiniz?

Eger ssk 4a'dan emekli olacaksanız vergi indirimi almanız şart. Ama vergi indiriminizde süre yoksa raporun süreli olması önemli değil. Vergi daireisne başvuru yapıp yeni işyerinizi bildirmeniz gerekiyor.

üçünçü derece sakatlar için deyip rapor ektedir diyor acaba rapora göremi gönderiyorlar vergi indiriminde süre yazmıyor

raporda sürekli yazmıyor 2 yıl diyor emekliliğe baş vuruda yeniden rapor istiyorlarmı

Vergi indirim belgesinde süre olmadığı için yeniden almanız gerekmiyor. Eğer yeni işyeriniz uygulamıyorsa vergi dairesine gidip bildirim yapmalısınız işyerinizin değiştiğine dair. Emeklilikte de istenmez yeni rapor.

cevapların çok teşkler ankara vergi dairesiyle görüştüm sizinknin aynısını söyledi tşkler

Üst Alt