Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için yenilediğim rapor oranı düşerse işyerinde sorun olur mu?

berkan996

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi günler dilerim benim %47 engelli raporum var %32 gorme kaybi %25 yaygin anksiyete bozukluğu tedaviyle kismen düzelen raporu ilk iki sene sureli aldim 3.sene suresiz verdiler egitim arastirma Hastanesinden simdi ben bu raporu vergi indirimi icin gonderecektim ama orani dusururler diye korktum yollamadim bazi tabidiklarim raporu hakem hastanesinden aldığım icin sorun olmayacagini soylediler ama benim asil sikintim diyelimki ben bu raporu gonderdim engelli raporu dusurduler ozaman is yerimde skinti yasarmiyim tekrar rapor cikartmak gerekirmi beni bu konuda bilgilendirirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum

berkan996

Vergi indirimi alıp almamakla engelli statüsünde çalışmak birbirinden farklı iki konudur. Engelli raporuyla çalışabilir ve/fakat vergi indirimi almayabilirsiniz. Yani alacağınız olası düşük oranlı raporu işyerinize vermek zorunda değilsiniz; işyeri de bu raporu işleme koymak zorunda değil.

Üst Alt