Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için yıllarca uğraştım, sonunda onaylandı!

bertan

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese iyi günler bu vergi indirimi kabusuyla yıllarca uğraştım istanbuldan aldığım raporlar ankarada düşürüldü hep rahatsızlığım ilerledikçe yine başvurdum yılmadan :) en sonunda 2015 şubat ayında aldığım raporu gönderdim 3 aylık süre zarfınsan sonra gönderdiğim %47 ile aynen onaylandığını öğrendim..

Eviss sitesinde raporunuz onaylandı işyerine gönderildi dereceye girdiniz yazıyor.sürekliydi raporum beni tedirgin eden rapor oranımın evistte yazmaması bu normal bir durummu bilen arkadaşlar bilgilendirsin..

pes etmeyin arkadaşlar yenilecekenizde yenilin daha iyi yenilin...

Bende heyetten geçirildim.sonucun ankara vergi dairesi Başkanlığı na gidecek dediler. Aradan bir ay geçti. Bugün ankara vergi dairesi Başkanlığı nı aradım.Raporum bakanlığa gitmişgitmiş.ordanda işyerimin bağlı olduğu vergi dairesine gider dedi.Başkada bilgi vvermedi.acaba onaylandımı demek oluyor bu

Hayır, sonuç vergi dairesine gider derken genel bir tabir kullanmış onaylandı anlamına gelmez.

Okuduğum yazılarda yıllarca uğraşmak yerine vergi mahkemesine dava açmak daha mantıklı değilmi? Mahkemelerin verdikleri kararlarda Gelir İdaresi ni not verici bir makam olarak görmediğinden mahkeme rapor sonucunu onaylıyor diye okudum hep.Tabi sonuç elinize geçtiğinde bir ay içerisinde vergi mahkemesine itiraz etmeniz gerekiyor.

Bu seferde olmasaydı mahkemeye verecektim yanlız şuda var mahkeme kararı esastır ve malumunuz bugün bir çok doktor kendi kafasına göre rapor oranı veriyor hakem hastane detayına girmekte istemiyorum ama ben şahsen bu sitede vergi indirim hakkını mahkemenin kesin kararı ile alan en fazla bir iki kişi görfüm emsal karara istinaden sonuç itibari ile peşini bırakmamak gerek son raddede mahkeme dahil devlet kurumlarında her yapı rapor konusunda ayrı telden çalıyor buda sıkıntıları büyütüyor umarım bu konuds mağdur olan arkadaşlar umarım bir gün kazanırlar bende kendi deneyimimi istryen tüm arkadaşlara aktarabilirim

bertan bey bende %40 oranında vergi indirimi için rapor aldım. ne zaman sonuçlanacak. ankara oranı düşürür mü? bilgi verir misiniz.
94 sigorta başlangıç 4312 günüm var engelli emeklilik için rapor aldım.

bende önümüzdeki hafta başvurucam Allah yardımcımız olsun kontrol şerhi olmadan inşallah gelir rarporum vergi dairesine

2-3 ayda sonuçlanır. Yazı sizin çalıştığınız işyerine gelir.
Dikkat çekerim işyeri size tebliğ etmeyebilir. Takipte olunuz hep...

Benim vergi indirim belgesi ankaraya yolladıktan 4 ayda geldi kardeş ortalama 2-5 ay arası sonuçlanıyor

Üst Alt