Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indirimi ile değil de malulen emekli olabilir miyim?
ben bir sorum olacak vergi muafiyeti raporu olan engelli kişinin ben engelli olarak değilde malulen emekli olmak istiyorum acaba bu şekilde olunabilrmi. sevgiler
Sigorta başlangıcından astımınız yoksa, yada aşağıdaki seviyede değilse ve daha sonra bu seviyeye ilerlemişse olabilirsiniz. Yapmanız gereken 10 yıl 1800 gününüz tamamsa yada tamamlayınca çalışıyor olursanız işinizi kaybetmemek adına maluliyet tespiti, çalışmıyor olursanız malulen emeklilik başvurusu yapmaktır...
2. Bronş Astımı A. Birer hafta arayla usulüne uygun yapılan 3 spirometri ölçümü ile kalıcı ağır fonksiyonel bozukluğun gösterilmesi ( FEV1/FVC <% 55, FEV1<% 40) veya B. Spirometriye uyum sağlayamayan hastalarda; hastanın yılda en az 6 kez astım atağı ile acil servise başvurmuş olması ve arteriyel kan gazlarında en azhafif veya orta dereceli hipoksemisi bulunması (Astımda maluliyet için rapor düzenlenmeden önce optimal tedavi yapılmış ve klinik stabil dönem sağlanmış olmalı ve değerlendirme en az 12 haftalık tedaviden sonra yapılmalıdır.)