Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emekli çalışanım, vergi indirimi için tekrar müracaat etmeliymişim

Ayyıldız

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 1 sene önce vergi indiriminden yararlanarak emekli oldum ama halen aynı iş yerinde çalışıyorum
bugün maaşıma engelli vergi indirimim yatmadığını fark ettim insan kaynaklarına gittim ve sordum
yeniden vergi indirimi için başvurmam gerektiğini söylediler bu doğrumu ?
Zaten emekli olmuşum neden tekrar başvurmam gerekiyor ?

raporun surelıyse yenılemen gerek her rapor yenıleyısınde vergı ındırımınede yenıden basvuru yapıyon.

bende çalışan emekliyim vergi indirimi alıyorum sanırım işyerinizin muhasebecisi bu konu hakkında yanlış bilgi vermiş size

mehmet-41

aynen kardeşim engellliyi takan yok ki hakknı aramasan yandın bu ülkede
vergi dairesine soracaklarmış sorun dedim istediğiniz yere

hocam vergi indirimin sürelimiydi ??süresiz ise müracat etmene gerek yok süreli ise ve bittiyse süresi yenilemelisin evet.

deathless

raporum süresiz vergi indirimim de süresiz oluyor bu durumda değil mi?

ARKADAŞLAR PEKİ GEÇMİŞE DÖNÜK VERGİ İNDİRİMİMİ ALABİLİRMİYİM
ŞİKAYET EDECEK BİR YER VAR MI?

SNITCI...hocam raporla vergi indirimi süresiz olacak diye bir durum yok ikiside değişik olabilir,vergi indirim evrağınızda her hangi bir tarih varmıydı?

Tarih falan yok daha önce böyle birşey olmadı zaten bu sene insan kaynakları yatırmayı unuttu sanırım böyle bir yalan attı

SNITCI..hocam kendileri düşünsün ,güvenlik destek primi ödemek zorunda işyeri sizin adınıza ödemez ise ceza yerler,siz engelli olduğunuzu bildirmişsiniz zaten sizlik bir durum yok.

İşyerinizden çalıştığınıza dair yazı ile işyerinizin bağlı bulunduğu vergi dairesine gidip ben bu xxx firmada çalışanım, şu tarihten itibaren şu kadar oranlı vergi indirimim mevcut. Bu durumun çalıştığım işyerine tarafınızdan bildirim yapılmasını istiyorum deyin. Sorun çözülecektir. Yeniden vergi indirimi müracatı yapmayacaksınız. Olanı işyerinize bildirim yapılmasını isteyeceksiniz.

Üst Alt