Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emekli olan biri SGDP kesintisi ile çalışmaya devam edebilir mi?

ziya

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar... vergi indirimi ile emekli olan kişi engeli kadrosunda çalışabilirmi ve sgdp emkli maaştanmı kesilir yoksa işverenmi öder

Çalışır, alacağı aylığından kesilir emekli maaşından değil.

v.g indrmi emekli olduktan sonra çalışıp işten çıktıktan sonra sgk tekrar rapor veya ilk emekli oldugumuz gibi bir işlemdenmi geçiyoruz...bazı arkdşla diyorki sgk tekrar rapor ister diyor

Hayır, yeniden rapor vs. söz konusu değil. Emekli maaşınızı kestirmiyorsunuz ki yeniden işlem olsun... SGDP ödemeye başladığınızda emekli maaşınızdan bir kesinti olmayacak zaten. O emekli maaşını almaya devam edeceksiniz, çalışırken aldığınız maaştan ise sgdp kesilecek. Yani, çalışmayı bıraktığınızda emekli maaşınız için ayrıca bir prosedüre tabi olmayacaksınız

teşeküederim ben biraz sorun lu emkli oldum işyeri sahte denilmişti sonra işyerinden birtakım evrak istediler götürdüm tamm dendi bana bu iş yerin şu tarihler arasnda çalştım yazdılar ve imzalattılar en son iyerin önceki işyeri beni sahte işte göstermiş 6 aygibi bunu toplam 5000 gün den düşmüşler ve emekli oldum bunun için bir sorun olmasından korkuyorum

sizden allah razı olsun

Son düzenleme:
Üst Alt