Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emekli olan kişi çalışmaya devam edebilir mi?

kunduz2005

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
iyi gunler. isyerinde calisanim. yuzde elli raporumla vergi indirimine basvurdum. cikarsa emekli olmak icin yeterli yil ve gun sayim var. emekli olduktan ve tazminatimi aldiktan sonra tekrar calisabilirmiyim. calistigim zaman emekli maasi kesilirmi yoksa her iki maasimi da alabilirmiyim. konuyla ilgili yardimci olabilirmisiniz. tesekurler

ilginiz icin cok tesekkurleryani ozetle iki maasida eksiksiz alabilirmiyimanlayamadim?

emekli olduğun kurumdaki emekli maaşını tam alırsın.yeni çalışacağın işyerindeki maaşı,destek pirimi kesileceği için eksik alırsın.

ben vergiden meekliyim destek pirimiyle çalışıyorum am devlet şifremden bakıyorum destek pirimim nerden görebilriim ödendini

birde ben vergi indirimiparası alırıdm 25 tl maaşa şimdi alamzmıyım

Turkuaz;yanlış bilgi malesef.
Evet destek primi kesilir ancak bu kez de uzun vadeli sigorta kollarına prim kesilmeyeceği için çalışılan yerden alınacak maaşda eksilme olmaz.
Hatta işveren alaverelerle el koymazsa ücret eksilmenin aksine artar.
Normal çalışan sigorta primi işçi payı % 14 iken SGDP işçi payı % 7,5 dir. Aradaki fark kadar ücrete artış olarak yansıyacaktır.

arkadaşlar nasıl yani vergi indirimiyle emekli olan birisi tekrardan ssklı olarak bir şirkette çalışabilirmi

Vergi indirim hakkı ile emekli olan engelli birey, vergi indirim hakkından faydalanarak özel sektörde çalışabilir. Hem emekli maaşını hem de çalışarak hak ettiği maaşı alır.

Üst Alt