Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emekli olana seyyanen zan yapılmadı mı?

kiyasettin

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Bu vergi indirimi alip emekli olanlara devlet seyyanen zam vermiyormu? Devlet seçimden önce demedimi bütün emeklilere senede 1200 lira zam buda ayda seyyanen 100tl demek.Yoksa Engellilerin durumu bizden iyi onların seyyanen zamma ihtiyacı yoktur diyemi düşünülüyor.Çünkü bakıyorum burdan hiç birisinde 2016 sonra +seyyanen zam gözükmüyor.Bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaslarimin bizi bilgilendirmesini istiyorum.

Eyer gerçekten Vergi indirimi alip Emekli olanlara seyyanen zam verilmiyorsa Bimer ve Cumhurbaskanligina basvurmayi düşünüyorum.Çünkü hepimiz bir engelli adayiyiz birbirimizin hakkını gözetmek bizim görevimiz.

Eyer Vergi indirimi alip Emekli olanlara seyyanen zam verilmiyorsa Ben tüm Engellilere ve Engelli adayları adına kendim dahil Bimer ve Cumhurbaskanligina basvurmayi düşünüyorum.Yok eyer veriliyorsa sıkıntı yok,Hepimiz birbirimizin hakkını kollamak vicdani görevimiz olmalı.Ben yanlış biliyorsam bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım beni aydinlatirsa sevinirim

kiyasettin

Neden uygulanmasın ki? Emeklilinin sakatı-sakat olmayanı diye bir ayrım yoktur. Her emekli zamdan ya da seyyanen artıştan eşit olarak yararlanır.

@kiyasettin
100 tl seyyanen zamdan herkes faydalandı sen kendinde bu zammı görmedinmi görmedi isen e devlet şifren yok ise ptt al ve maaşına bak ilaç kesintilerin olabilir aralık maaşın ile ocak maaşın arasında farkı görürsün

2016 dan sonra emekli olanların maaşları hesaplanırken 100 TL lik zam uygulanıyor.
Onu ayrıca bi yerde göremezsiniz.

Seyyanen zam denen şey maaşlara haricen 100 tl lik ilave ve 1 ocak itibarıyle mevcut aylıklara yapılmış bir zam uygulamasıdır, tek seferliktir. Bu tarihten sonra bağlanan maaşlar, bu tutar da göz önüne alınarak bağlandığından ayrıca bir ilave yapılmaz. Ortada haksızlık falan yok yani.

Üst Alt