Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emekli oldum. Kontrol muayenesi çilesi ne zaman bitecek?

Hastanenin verdiği karar kesindir.. Yargıtay'ın bu konudaki kararı da kesindir.. Eeee.. O zaman SGK ne halt etmeye halen daha ANKARA MERKEZ SAĞLIK KURULUNA evrak gönderiyor ve onların dediğini yapıyor ? Dangalak bunların hepsi.. Bunlar değil,bunlara yetki verenlerde,yetki verenleri o koltuklarda oturtanlarda :( Raporunuz sürekli de olsa süreli de olsa SGK ne derse o olur.. SGK da maliye ne derse ona bakıyor.. Vergi indirimi alarak emekli olanlar için yazıyorum tabii bunu...

bana süresiz vergi indirimi verdi demekki işlem tamam piskolojide olsa rapor ve vergi indirimi sürekli ise kontrol ihtimali zayıf ihtimal

Burası Türkiye.. Sen yine de temkinli ol derim .. geçmiş olsun

obsesif kompisuf bozukluk işitme ve fizik tedaviden aldım

Slm vergi indirimi alan herkes icin kontrol muayene yapiyorlarmi tskrlr

Sevli

Herkese kontrol olacak diye birşey yok.
Eğer vergi indirimi süreli ise genelde emeklilikte süreli oluyor.
Seranko arkadaşın çileside bu zaten.

Hastanenin verdiği ilk iki yıl rapor SÜREKLİ ÖMÜR BOYU GEÇERLİ olmasına rağmen Ankara maliye 1 YIL SONRA KONTROL dedi. Son 3 yıldır hastane de 1 YIL SONRA KONTROL veriyor .. Neden ? Çünkü 3 yıl önce 3 tane doktor (Birisi heyet başkanı) rüşvet alarak sahte rapor , istirahat vs vermekten tutuklandı :( Cezasını o içeride biz de dışarıda çekiyoruz (Rüşvet vermedik diye)...

aman yarabbi.... şu rezilliğe bakın. demeki o adamın verdigi tüm raporları mercek altına almışlar.

Evet.. Ayrıca ilgili şahsiyet erkek değil bayan :) Keşke ADAM GİBİ ADAM olsaydı da bu işleri başımıza açmasaydı.. Bir de mahkemede ben rüşvet almadım demiş. Rüşvet verenlerden bir tanesi de benim uzaktan bir tanıdığım.. Ama o heyet için değil,istirahat için vermişti. 300 tl ye istirahat veriyordu ilgili X kişi.. Heyet için de illaki verenler olmuştur. Bu X doktor aynı zaman da psikiyatri doktoru hastanede.. Buyur buradan yak ...

tam şerbetlik iş leen!! neremizden gülelim şaşirdim :cool:

olayın nedeni belli oldu ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali sgk epey bir sıkı tutuyormuş arada masumlarda kaynıyor işte yapacak birşey yok.

gerçekten vergi indirimi ve raporu sürekli olmasına ragmen kontrolle cagııran yazsın kafamızı karıştırmasın

Benim ilk 2 yıl hastaneden aldığım raporlar SÜREKLİ ÖMÜR BOYU GEÇERLİ.. Ankara maliye bunları 1 YIL SONRA KONTROL olarak onaylayıp göndermişti :( Ben de son 3 yıldır her yıl kontrole gidiyorum.. Hastane aynı,doktorlar aynı,teşhisler aynı,oranlar aynı.. Değişen ne oldu peki ??????

sonuçta maliyeye takılmışsınız

serenko senin vergi indirimin sürekli gelmedigi için yaaşıyorsun bu kontrolleri

evet... Ankara'dakilerin ................biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip...............

ALLAHA ŞÜKÜR. emekli olduktan sonra sigortan evrak geldi maaş bildirgesi falan. rapor kontrol tarihi yerleri boş. buda demek oluyr ki kontrol istenmedi... çok korkuyordum seranko nun başına gelenelr gelebilir diye....

Çok teşekkür ederim earibagi ya günlerdir korkudan rahat edemedim... bu arada maaşımda 1957 yazıyor kagıtta genel toplamda 2000 yazıyor.. 2000 maaşimiz..

Ben geçen yıl vergi indiriminden emekli oldum.raporum ve ankara 1 yıl sonra kontrol dedi.bugün SSK ya gittim hastaneye sevk ile bir ay sonrasına heyete girecem

Ben geçen yıl vergi indiriminden emekli oldum.raporum ve ankara 1 yıl sonra kontrol dedi.bugün SSK ya gittim hastaneye sevk ile bir ay sonrasına heyete girecem
Raporunuzda hangi rahatsızlılar var ? Birde vergi indirim raporunuz Ankaradan sürekli mi süreli mi gelmişti.Yani kontrole çağrılmanız süprizmiydi sizin için yoksa önceden biliyormuydunuz.

Hem hastane hemde ankara süreli 1 yıl.anakaradan gelen raporda zaten yazar 1yıl kontrol diye.tip2 %20 kalp hipertansiyon %20 psikiyatri %25 üroloji %10 bel fıtığı %12

Yarın sabah psikiyatriye gideceğim. Geçtiğimiz hafta nöroloji doktoru ile görüşen psikiyatri doktorum "bu ilacı kullan 1 hafta sonra gel,kan tahlili yapacağız" demişti.. Ben de gideceğim.. Eğer psikiyatriden hiçbir sonuç alamazsam evraklarımı sağlık kuruluna vermeyi ciddi ciddi düşünüyorum.. Bu arada alo 170'den cevap gelmedi. 3 iş günü çarşamba günü doluyor..Olumlu yanıt alamazsam mahkemeye başvurup hem maaşımı açtırmayı hem de kurum hakkında manevi tazminat davası açmayı düşünüyorum. 1 haftadır yaşadıklarımı bir Allah biliyor bir de ailem :(

[FONT=Tahoma]ilacın ismini yazmayı unutmuşum pardon ... DEPAKIN CHRONO BT.500 MG.30 TB.[/FONT]

Arkadaşlar benimde%73 2yıl süreli raporum vardı şu an vergi indirimi yoluyla emekliyim.Ankara maliye raporumu onaylayarak üst yazısız gönderdi SGK bunda dolayı emekliliğimin sürekli olduğunu ancak biz gerekli görürsek kontrole gönderebiliriz dediler.1-raporumun süresi bitti sosyal hizmetlerden faydalanabilmek için raporumu yeniletebilirmiyim?SGK bunu farkederde tekrar kontrole gönderirmi?2- bahsini ettiğiniz konulardan dolayı benide kontrole gönderirler mi?

Üst Alt