21 Aralık 2010 Güncel:
ben de 20.06.2006 da aldıgım %40 vergi indirim hakkıyla 21.11.2006 emekli oldum. sgk beni konturola tabi tuttu sevk ettigi hastahaneden aldıgım %40 rapor ankaradan %39 olarak geri geldi ve tüm sosyal haklarım kesildi
itiraz ettigimde beni yine sevk yaptılar yine aldıgım %40 rapor bu seferde ankaradan %28 olarak geri geldi
ben ortopedik özürlü birisiyim rahatsızlıgımın düzelme olasılıgı milyonda bir bile degilken sırf sosyal haklarımı gasp eden sgk kurumunu dava ettim ilk davam nisanın 27 sindeydi temmuz 13 ne gün attı
avukatım sen rahat ol % yüz kazanırız diyor bakalım ugraşıyoruz
geçen gün bu siteden elde ettigim ankara sagkıl kurulunun telefonunu aradım benim rapor 5 kasımda %40 olarak onaylanmış baglı oldugum kuruma gönderilmiş.
bu gün kuruma gittim biz maaşını ve 3,5 sene biriken paranı 16 aralıkta bagladık evragını adresine yolladık mahkemeye de bilgi verdik dediler
3,5 sene çektigim eziyetten sonra sgk geri adım atması beni çok mutlu etti. darısı benim gibi sorun yaşayan diyer arkadaşlara
ben de 20.06.2006 da aldıgım %40 vergi indirim hakkıyla 21.11.2006 emekli oldum. sgk beni konturola tabi tuttu sevk ettigi hastahaneden aldıgım %40 rapor ankaradan %39 olarak geri geldi ve tüm sosyal haklarım kesildi
itiraz ettigimde beni yine sevk yaptılar yine aldıgım %40 rapor bu seferde ankaradan %28 olarak geri geldi
ben ortopedik özürlü birisiyim rahatsızlıgımın düzelme olasılıgı milyonda bir bile degilken sırf sosyal haklarımı gasp eden sgk kurumunu dava ettim ilk davam nisanın 27 sindeydi temmuz 13 ne gün attı
avukatım sen rahat ol % yüz kazanırız diyor bakalım ugraşıyoruz