Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emeklik ne kadar zamanda gerçekleşir?

ezdemir

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
vergi indirim belgesi ile emeklilige muracat süre olarak ne kadar sürer.

vergi indirim belgesini raporu verdim ilk maşın deniz bank dedi kurum

[FONT=Arial Narrow]TC Kimlik No[/FONT][FONT=Arial Narrow] Kamu/Özel Kodu[/FONT][FONT=Arial Narrow] Özel[/FONT]
[FONT=Arial Narrow] Sicil No[/FONT][FONT=Arial Narrow] Bakmakla Yükümlü Olduğu Kişi?[/FONT][FONT=Arial Narrow] Evet[/FONT]
[FONT=Arial Black]04.07.2017 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık : [/FONT][FONT=Arial Black] 995.88[/FONT]
[FONT=Arial Narrow] Gösterge[/FONT][FONT=Arial Narrow] 9475[/FONT][FONT=Arial Narrow] Ortalama Yıllık Kazanç[/FONT][FONT=Arial Narrow] 8,690.40[/FONT][FONT=Arial Narrow] Ortalama Aylık Kazanç[/FONT][FONT=Arial Narrow] 1,496.40[/FONT]
[FONT=Arial Narrow] Aylık Bağlama Oranı[/FONT][FONT=Arial Narrow]61.00[/FONT][FONT=Arial Narrow] Aylık Bağlama Oranı 2[/FONT][FONT=Arial Narrow] 37.00[/FONT][FONT=Arial Narrow] Aylık Bağlama Oranı 3[/FONT][FONT=Arial Narrow] 26.29[/FONT]

[FONT=Arial Narrow] Hizmet Kütüğü[/FONT][FONT=Arial Narrow] Diğer Günler[/FONT][FONT=Arial Narrow] Toplam[/FONT]
[FONT=Arial Narrow] 2000 Öncesi[/FONT][FONT=Arial Narrow] 825[/FONT][FONT=Arial Narrow] 825[/FONT]
[FONT=Arial Narrow] 2000-2008/10 Arası[/FONT][FONT=Arial Narrow]1468[/FONT][FONT=Arial Narrow] 1468[/FONT]
[FONT=Arial Narrow] 2008/10 Sonrası[/FONT][FONT=Arial Narrow]1787[/FONT][FONT=Arial Narrow] 1787[/FONT]
[FONT=Arial Narrow] Toplam[/FONT][FONT=Arial Narrow] 4080 [/FONT][FONT=Arial Narrow] 4080 [/FONT]

emekli olursam bu maaşımı alacam arkadaşlar.

ezdemir

Merhabalar
Bu maaşınızın üzerine %4 bir oran daha gelicek eski adı ilen fiş parası. 1040 TL emekli maaşınız olucak. E Devlet üzerinden takip ederseniz daha net görürsünüz.

vergi indiriminden emeklilik

degerli arkadaşlar

6.28.2017 tarihinde konya sgk emeklilik için başvurdum benden kurumun verdigi evragı doldurmamı vede iş yerinden çıkış almamı istediler
çıkış belgesi vergi indirim belgesi raporum kimlik fotokopisini götürdüm evrak kayıt işlemimi yaptı tahsis kuruluna evrakları teslim etim

görevli memur bana dediki ilk maaşını deniz bankdan alacaksın

şimdi burda yazılanlarla benim emeklilik işlemleri ile yaptıgım şeyler birbirini tutmuyor bu konuda sizlerden fikir birligi yapmak istiyorum

yaşım 60 raporum sürekli yüzde 55 pirim gün sayım 4080 başlangıç tarhim 15.09.1997.

mandreyam 3.5 ay oldu benim maaş daha bağlanmadı.emekli etmemek için her türlü zorluğu çıkartıyolar.el insaff
sigorta prim dolmuş 28 yıl olmuş.%57 engelliyim.hala prim gün toplaama işi 10 gündür bitmedi herşey yazıyla malesef
hayırlısı deyip sabırla bekliyoruz.

+ sgk müd görevli memur bana biz demeden işden ayrılma dedi.
adresime postayla gelecekmiş günler toplandktan sonra.

fakat sonrası nasıl gelişecek bilgim yok.
zaten 1 yıl süreli faydalanacam emeklilik için uğşıyorım 3.5 ayı bitti kaldı8.5 ay sanırım kalan ayı maaş alırız
bilgisi olan varsa yazabilir teşekkürler...

teşekür ederim ilginizden dolayı .

iş yerinden çıkış almadan nasıl emekli olunuyor ben anlıyamadım anlıyan varmı .:)

emekli maaşı gün sayısımı

28.06.2017 de emeklilige baş vurdugumuzda 6 ayın maaşını tamı alırım gün sayısı olarakmı alırım arkadaşlar.

Emekli maaşın 01.07.2017 tarihinden başlar ssk ve işçi için ama sen memursan olnu bilmiyorum ssk ve bağkurda dilekçenin verildiği takip eden 01 başlar aylık sen 01 haziranda da versen 30 haziranda da versen 01 temmuzdan başlar aylık onun için sanırım haziran geçmiş ayda kaldı ve verdin emeklinin sanırım

@[FONT=sans-serif]Ümit Kurtuluş Bey[/FONT]:D son bir şey danısacagım bayram sonu cıkıs aldım dıyelım ne kadar zaman sonra aynı şirkete tekrar dönüş yapabılırım bu konu hakkında bılgınız varmı acaba.

@astorantalya

Estafurullah istediğiniz kadar bilmediğiniz ve benim bilgim olan konu hakkında soru sora bilirsiniz.

Kimse burda maddi olarak kazanç elde etmiyor. Tamamen gönüllü bildiğimiz konular hakkında arkadaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Mayıs 2005 tarihinde bende çok birşey bilmiyordum. Sora sora okuya okuya öğreniyor insan.

İşyerinizden Çıkış aldıktan sonra iş yeri sistem üzerinden SGK bilgi geçer. SGK gidip emeklilik işlmelerinizi başlatırsınız size bir Tahsis Talep nosu verirler.

O tahsis talep numarası ilen iş yeriniz size tekrar o numara üstünden SGDP li olarak giriş yapar. Bu işlem bir aksilik ilen karşılaşmazsanız 1 gündür. Bir gün içersinde iş yeriniz bildirim yapıcak siz sgk gidip tahsis numaranızı alıcak ve hemen şirkete vericeksiniz.

Yanlız iş yerinizi uyarın. Bazı yerlerde çalıma şeklini SGDP olarak bildirmeyip normal bildirim yapıyor. Bu olduğu anda Emekli maaşı otomatikman kesilir. Çok mağdur olan var.

İş yerinizi SGDP bildirimi için uyarmayı ihmal etmeyin.

Selam %64 İGA Nefropatisi proteinüre kaçağı raporu engel aldım Antalya vergi dairesine yeni verdim bugün acaba
Sonuç kaç ayda gelir vergi dairesi ek olarak tahlil tetkik vs istermi yada değer vs düşürmi.?
Şimdiden olumlu cevaplar için tşkler;)

hayırlı cumalar arkadaşlar

bana sgk dan bir zarf geldi yaşlılık emeklilik maaşı 995tl
başlangıç tar 01.07.2017
maaş alma günü 25.08.2017
bu süre içerisinde birikmişiniz 1.714.75 +68.58 .1783.33 tl

bu birikmişe ilave olarak son aylıgınız ve ek ödemenizde şubenize gönderilecek

deniz bank şubesine gitim 25.08.2017 tarihinde gelin şuan ödeme yapamayız dedi

bu konuyu bana aydınlatacak arkadaş var mı 25.08.2017 tarihinde elime ne kadar geçecek teşekürler

not emeklilik muracat tarihi 28.06.2017.

degerli arkadaşlar bir ay içinde maaşım baglandı vergi indiriminden yüzde 55 4080 gün pirim tavsiyem vergi indirim belgesi olmayan hemen alsın çok faydası var emeklilik sürecini kısaltıyor darısı emekli olacak tüm dostlara.

ezdemir
<<maaş alma gününüz>>> size gelen tebligata göre 25.08.2017 .Bu tarihten önce maaşınızı alamazsınız

Ümit Kurtuluş bey Dün antalya sgk ya gittim 30.08-31.08 tatil oldugu için 29.08.2017 günü emeklilik dilekçeni bana getirebilirsin dedi tatile gelen günlerde bu şekilde kabul edıyorlarmıs aklınızda olsun arkadaslar..

astorantalya

Merhaba, Hayırlısı olsun. Size belki ola bilceğini söylemiştim. Demekki aklın yolu bir miş :) Bir ay kazanmış oldunuz böylelikle.

ezdemir

Sgk sitesi maaşınızı demekki doğru hesaplamış. Ben de 22 Temmuzda ki yazımda maaşınızın 1.000-1.100 TL civarında olacağını tahmin etmiştim. %4 ek ödeme de düşünülürse tahminimde yanılmamışım. Hayırlı olsun.

Vergi indirimi ile emekli olmak

çalıştığınız işyerinden istanbul vergi dairesine vergi indirim yazısı ile başvuruyorsunuz
çalışanlar için istedğiiz bir hastahaneye sağlık kuruluna sizi yönlendiriryorlar
sağlık kurulunda bir çok branşta muyane olduktan sonra sağlık kururlu size kurul için gün veriyor ogün kurul sizi değerlendiriyor evrakları kendisi ankaraya oradanda maliye bakanlığına sonuçları bildiriyor
bu sonuçlar çalıştığınız yere maille geliyor yaklaşık 3 ay sürüyor
çalışma sürenize göre vergi indirimi tablosundaki oranı tutarsa bu raporla bağlı olduğunuz sgk mudurluğüne başvurunca emekli oluyorsunuz.....

not askerlik ödemesini ihtiyacınız yoksa ödemeyin.....
2000 öncesine girişinize çekerse olur yoksa maaşa bir etkisi yok gibi 67 tl -gibi asgariden ödenirse fark ediyor

emekli oldum sonuç okuyun

[h=3]8 / 2017 Dönemi için 2107159964 Tahsis Numaralı 4A Emekli Ödeme Bilgileriniz[/h]AdAHMETSoyadEZDEMİRSicil No4201199713201Ödeme Dönemi201707Ödeme Günü24Net Aylık Tutarı2817.73 TLAylık Tutarı994.62 TLEk Ödeme Tutarı108.36 TLSosyal Yardım Zammı0.0 TLBirikmiş Ödeme Tutarı1714.75 TLKesinti Tutarı0.0 TLs

arkadaşlar 28.06.2017 de başvurdum sonuç burda süre olarak bir ay içinde işlemler bitiyor darısı yeni emekli olacakların başına 4080 günden vergi indiriminden baglanan aylık 995 tl allah bereket versin olmasa daha kötü .

995 TL maaşla 1 ay Konya'da geçinebileceği düşünüp sevinildiğine göre tüm emeklileri buraya çağırmak iyi olur. Başka şehirlerde 995 TL ile ay sonunun görülebileceğini sanmam.

Üst Alt