Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emekliliğe başvurdum. Ne zaman sonuçlanır?

mhmt05

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Slm iyi akşamlar arkadaşlar benim bir ricam olacak yardım ederseniz sevinirim .

vergi indirim belgesi ile 06.10.2015 tarihli İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM TAHSİS EMEKLİLİK MÜRACAAT SERVİSİNE elden müracat etdim
tc nosu ile verilen tassis nosunu takip et dediler
büğün tc den baktım 18.12.2015 tarihli bir yazı var İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ 2 SERVİSİNE(gelirler daire başkanlığı) dan

bu ne manaya geliyor arkadaşlar bilen var mı

Vergi dairesinden cevap gelmiş

yani bu aşamada emeklilik işlemleri bitmişmi oluyor benim yapmam gereken bir şey varmı

Sizin yapmanız gereken e devletten tahsis numarası verilip verilmediğini takip et.
Tahsis numarası verdiliğinde emekli olmuşsunuz demektir.

Bende 5.10.2015 de bireysel başvurdum unkapanina.bana bizden çıktı ankaradan size kağıt gelecek dendi , konuştuğum birine de öyle olmus, ankaradan onaylanıp kağıt gelme durumu ile başka karşılaşan varmı .

Emeklilik

Slm iyi akşamlar vergi indirim belgesi ile emeklilik müracaatında bulundum ssk ya 05.10.2015 tarihinde vergi dairesine yazışma yapıldı ssk yı aradım 17.12.2015 de vergi dairesinden cevap geldi şimdi hesaplamanız yapılacak dediler bu aşama ne kadar sürer zaman olarak başka bir işlem kaldımı geriye tşkler şimdiden...

önümüzdeki ay ilk maaşınızı ve biriken maaşlarınızı toplu olarak alırsınız

30.11.2015 tarihinde bende evraklarımı SGK ya teslim ettim hala sitesinde gözükmüyor.Sordum Ocak ın ilk haftasında gel dediler.Memur arkadaşların işi çok :) fazla sıkmamak lazım bekleyeceğiz artık

seyanen zam

slm iyi akşamlar 01.11.2015 den geçerli olmak kaydı ile emekli maaşım bağlanmış buğün ssk dan yazım geldi sorum şu: ben ocak ayı itibari ile yapılan bu saya-nen zamdan aylık 100tl den yararlanacak mıyım bilgi verirseniz sevinirim.

mhmt05

Hayırlı olsun emekliliğiniz. Evet, 100 TL'lik seyyanen zamdan yararlanacaksınız siz de.

Üst Alt