Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emeklilik başvurusu için gerekli prosedür nedir?

broyn

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar vergi indirimi ile emeklilik müracatı yapacağımızda vergi indirim raporunun aslını mı yoksa fotokopisiyle mi emekli müracatı yapacağım . vergi indirimi ile emeklilik müracatı için gerekli evraklar nelerdir. 01-03-1998 sgk girişim 4086 ödenmiş prim var emeklilik müracatını ne zaman yapmalıyım.?

broyn,
Şu günlerde sgk ya giderek xx/xx/2016 tarihinde emekli olabilir yazısınız alın. bu yazıyı alırken de sorun emeklilik esnasında hangi belgeler ile müracaat edeceğim diye Vergi indirim belgesinin aslını isteyen de var fotokopisini isteyende..
Bu yazı ile birlikte 28-31 mart tarihleri arasın da iş yerinizden çıkarak sgk ya emekli olmak için müracaat edin.

merhaba,

benim işe giriş 01/03/1998 aynı günlerde evrakları vereceğiz gibi )

ben uzun süredir çalışmıyorum . yinede gidip emekli olabilir yazısını almam gerekir mi .? almam gerekliyse hangi bölüme başvurmam gerekir..?

Çalışmıyorsanız o yazıya gerek yoktur.
O yazı sadece kıdem tazminatınızı alabilmenize ve işyerinden çıkışınızın yapılmasına yarar.

Emeklilik aşamam nedir lütfen ... Cevap....!!!!!!

1 15.03.2016 istanbul sgim gazi osman paşa sgm giden servisine elden sevk edilmek üzere işlendi
2 15.03.2016 istanbul sgim gazi osman paşa sgm giden servisine
3 16.03.2016 kurum dışına taahhütsüz gön. üzere işlendi
4 16.03.2016 kurum dışına ................ hangi aşamadayım bilen arkadaşlar lütfen cevap bu kurum dışına ne demek vergi dairesi mi oluyor süreçde bir sorun mu var yoksa verigi muafiyetli müracattım..

broyn

Vergi indirim hakkının olduğuna dair Maliye'den yazı istenmiş olmalı.

TEŞEKKÜR EDERİM inşallah öyledir süreç zorlu bir parkur gibi rabbim tüm bekleyenlere sabır versin sizleride başımızdan eksik etmesin

Üst Alt