Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emeklilik memura neden verilmiyor?

zengin15

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
vergi indirimi ile erken emeklilik hakkı memura niçin verilmiyor bilen araştıran var mı,arkadaşlar

zengin15

Emeklilik için bir çok farklı kriter var. 1 ekim 2008'den sonra ilk kez sigortalı olanlar, bu tarihten sonra ilk kez memur olanlar ve emeklilikleri 4b (Bağkur) statüsünde olanlar emeklilik zamanları geldiğinde yeni rapor almak zorundalar. Önceden alınan rapor da vergi indirim hakkı da bir şey ifade etmez.

ben 1994 yılında öğretmen oldum ,2016 yılında devlet hastanesinden 1 yıl süreli sağlık raporuyla ,çalışma gücümün%50 sini kaybettiğime dair ,merkez sağlık kurulunca süresiz vergi indirimi aldım,daha sonra araç almak için üniversiteden %41 sürekli sağlık kurulu raporu aldım.emeklilik şansım nedir,iyi akşamlar

İlk ssk girişim...........................: 01 EKİM 2003
İlk defa EMEKLİ SANDI....: 04 HAZİRAN 2007
EMEKLİ SAND. TERK TARİHİ :17 KASIM 2009

BEN ŞİMDİ 1 EKİM 2008 den ÖNCE MEMUR OLDUMMU YOKSA OLMADIMMI. BU KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?

EĞER 2.KEZ MEMUR OLURSAM BENİM DURUMUM NE OLUR?

HALEN SSK(4A) OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM.
EĞER MEMUR OLURSAM %80 VERGİ İNDİRİMİ RAPORUM HER HANGİBİR İŞE YARARMI?

Aşağıda cevap vermişler zaten. Bu arada siz emekli olduktan sonra yeniden devlet memuru olamazsınız.

Emeklilik için bir çok farklı kriter var. 1 ekim 2008'den sonra ilk kez sigortalı olanlar, bu tarihten sonra ilk kez memur olanlar ve emeklilikleri 4b (Bağkur) statüsünde olanlar emeklilik zamanları geldiğinde yeni rapor almak zorundalar. Önceden alınan rapor da vergi indirim hakkı da bir şey ifade etmez.

TAMAM BİLİYORUM (emekli iken memur olunamaz ama ben) Emekliliği iptal ettirip MEMUR OLURSAM EĞER BENİM DURUMUM NE OLUR. Bi yorumunuz varmıdır.
2.kez memur olursam eğer ben ne zaman emekli olabilirim.
Durumumu okudunuz mu? NE SÖYLERSİNİZ?

Üst Alt