Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi İndirimi ile emeklilik sonrası banka kredisi..?

art_SRY

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar
ben 4 ay sonra vergi indiriminden dolayı emeklilik için müracat edeceğim emekli olduktan sonra bankaya kredi için ne kadar süre sonra başvurabilirim başvurduğumda erken emekli olduğumdan dolayı sorun çıkarmı kredi kullanan arkadaşlar varmı birde şunu merak ediyorum banka,herhangi bir özel yada resmi kurum veya ilaç almaya gittiğim eczane benim vergi indiriminden dolayı emekli olduğumu görebiliyormu yoksa sadece emekli olduğum bilgisinimi görüyorlar

Emeklilik emekliliktir, vergi indirimli vs. ayrımı yoktur. Banka kredisi açısından da bu böyledir.

arkadaşım banka senin emekli yada çalışan olup olmadığına bakmaz senin gelirin ve sicilin temiz ise değerlendirir ve sana vereceği miktarı söyler ama çalışırken maaşın yüksek ise daha fazla kredi alırsın
örnek: 1500 tl ile baş vurursan 20.000 tl kredi alırsın (çalışırken aldığın maaş)
örnek: 1000 tl ile baş vurursan 12.000 tl kredi alırsın (emekli maaşı)

ne kadar süre içerisinde kredi verir peki bir süresi var mıdır? 3 ay 5 ay gibi birde bankalar sanırım promosyon olarak bir para vereceklermiş bununla ilgili bilgisi olan varmı

Üst Alt