Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emeklilik sonrası kontrol süreci nasıl olacak?

ozkaner11

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
01.04.1967 DOĞUMLUYUM
ssk ilk işe girişim 16.04.1995 den buya bir fiil sigortalıyım 6.800 günüm var
02.03.2015 de vergi indiriminden emekli oldum
lakin raporum 100/54 geldi ankaradan 1 yıllık emekli maşına baglandım
1 yılın sonunda rapor tekrar yenileceğim izlemem gereken yol nasıl olacak
raporda tekrar sıkıntı çıkarmı raporum 2 yıllıkdı vergi dairesinden 1 yıl geldi

ayrıca emekli oldukdan sonra şah damarımda tıkanıklık tespit edildi ameliyat oldum step takıldı bunuda rapor yenilerken raporuma ekletireceğim 100/54 raporumun içinde yok du o zaman hastalıklarım piskiyatrıden tedavi görüyorum 2002 yılından beri hastaneye de yatıyorum tedavi için,
bel fıtıgı var 2 tane boyun fıtıgı var şeker var tansiyon var hastalıkların tanısı net bu hastalıklardan 100/54 verdi hastane şah damarınıda eklenince rapor yüzdemde değişiklik olurmu
rapor yenilerken herhangi bir sıkıntı çıkarmı.

Maaşınızın kesintiye uğramaması için kontrol tarihinden bir iki ay önce kuruma giderek sevk alın.
Tüm rahatsızlıklarınızı belirtin oran almaya çalışın, dahiliye ve kardiyoloji doktoruyla bir ön görüşme yapmaya çalışın, bundaki amacım; şayet kalp/damar, tansiyon,diabet,fıtıklar vs psikiyatri haricindeki rahatsızlıklarınız %40 ve üzeri almaya yetiyorsa raporunuzun sürekli olması açısından psikiyatrik değerlendirmeyi rapora dahil ettirmeyin. Tabi doktorla konuşup kesin emin olabilirseniz.
Yok olmuyorsa birkaç kontrolden sonra sürekliye çevrilir emekliliğiniz.

ufuk bey psikiyatri 2002 yılından beri tedavi görüyorum sinir hastalığından dolayı hastanede yatıyotum elektrik şokuda vermekteler tanı net vucut bu hastalıgı atmaz dedi profösör bu hastalık sende kalıcı dedi geçmez dedi 100/30 da raporum var 2002 yılından bu yana raporlu piskiyatri sinir ilaçları kullanıyorum sinir,boyun fıtıgı,bel fıtıgı,şeker,tansiyon = 100/54 rapor aldım sonra ek hastalık şah damrında tıkanıklık tespit edildi şah damarına step takıldı rapor yenilerken bunuda ekletireceğim rapor oranıma katkı sağlarmı.

ozkaner11

Şah damarı tıkanıklığı için de bir oran eklenecektir diye düşünüyorum.

Üst Alt