Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emeklilik süreci devam ederken çalışıp çalışmamak..?

arıza kabul

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba Ufuk bey
Benim sigorta baslangici 1998
4100 gün odenmis primim var
Ssk da malulene basvurduk ama görevli siz erken emeklilik için basvurun dedi.biz de hemen malulen basvuruyu geri cekip vergi indirimi için işlemleri başlattık. Hastane %94 rapor verdi. Rapor ankaraya gitti şimdi neticenin gelmesini bekliyorum. Ben Kasım 2014te hastalandim ve bir yıldır istirahat raporu alıyorum. Artık doktor rapor vermek konusunda zorluk cikarmaya başladı. Ankara'dan hala netice gelmedi. Vergi indirimi netlesince erken emeklilige basvurucam. Bu sefer yine mi ankarada onaylanana kadar istirahat raporu almam gerekicek? Ya doktor rapor vermeyip işbaşı yap derse nolcak? O zaman erken emeklilige başvuru hakkim kayip mi olacak? Bilginiz var ise paylasmanizi rica ederim Teşekkürler

arıza kabul

Vergi indirim süreci devam eder iken çalışmanızda sıkıntı yoktur. Emeklilik müracaatı yaptığınızda zaten işten çıkış almadan müracaat edemezsiniz.

Üst Alt