Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emeklilikte hangi hastalıklar olduğunda kişi kontrole çağrılır?

ayaz5858

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
arkadaslar
venoz yetmezlik 70
duz taban 10
testis kaybi 10
toplamda yuzde 76 surekli raporum var.simdide bel fitigi cikti tahmini 10 puanda ona verecegini dusunsek yuzde 80 gibi bir rapor ile vergi indirimine muracaat edecegim.onaylandigini varsayarsak bu hastaliklardan kontrole cagirma ihtimalleri varmi.bildigim kadariyla pisikolojik hastaliklar cagriliyor.benimde kontrol muayenesine gitme ihtimalim varmi

sgk her zaman kontrol muaynesi isteyebilir bunun hangi hastalık olduğunun bir önemi yok ama nadir görülen bir şeydir kontrol olayı tabi süreli vergi indirimi hariç

venoz yetmezlik ve diger kucuk hastaliklardan %73 surekli rapor aldim.
emeklilik sartlarimin tamamlanmasi icin 1 sene sigortali calismam gerekiyor. sonrasinda vergi indirimi alip emekli olabiliyorum

fakat emekli olanlari kontrol icin cagirmalari beni korkutuyor. venoz yetmeklik icin ayaklardaki yaralardan dolayi yuksek verdiler orani.simdi yaralar iyilesti.zaman sonra kontrole cagirsa yaralar iyilesmis gule gule dese ben ne yapacagim. o zamana kadar yasta ilerlemis olur. nerde is bulup calisacagim.

kafami bunlarla yoruyorum ve korkuyorum emekli olmaya. simdilik engelli maasi ile devam edelim diyorum ama sonrasi ne olur bilmiyorum

ayaz5858

Çalışmakta çok bunalmıyorsanız 1 yıl sonra yeniden rapor alıp onun oranına göre hareket edin.

ayaz5858..hocam eskiden hastalığın kronik ilerlemiş ciddi bir hastalıksa kontrol den neden korkuyorsun ki denirdi,şimdi gözleri görmeyen adamın bile emekliliği iptal ediliyor sa sen düşün artık gerisini!..bu hükümet bütçe açığını engelli emeklilerden karşılamayı kafaya koymuş çünkü ,yapacak bir şey yok eleştirmekden başka maalesef!!

Üst Alt