Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emeklilikte kontrol şerhini Ankara mı yoksa yerel birim mi koyar?

BuTcHeR

Aktif Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
1
Selamlar,
Vergi indirimi ile ilgili emeklilikte,Kontrol Muayenesi şerhini emeklilik için başvurduğumuz SGK müdürlüğümü yoksa Ankara SGK genel müdürlüğümü koymaktadır.

Güzel soru..bende merak ettim açıkcası

sen dilekçe yaz zaten emeklilikte ankara gidecek o senin bi zahmet gidmene gerek yok
geri döner o sana sgk ankara kontrol yeri ankara

emekli olurken kontrol serhini sgk belirler ama neden koyar veya ne sekilde koyuyor bende bilmiyorum zannedersem ankaranin vergi indirimine gore oda uyguluyor yani ankara sure koymussa genelde sgkda uyuyor ve emeklligini kontrollu yapiyor

Bu konuyla ilgili olarak kimsenin tam bir bilgisi yok sanırım

Ankara belirler.

Ama rapor süreli olsa- vergi indirimi süreli- emeklilik süreli
rapor sürekli - vergi indirimi süreli - emeklilik süreli
rapor sürekli - vergi indirimi sürekli - emeklilik süreli olabiliyor. :)

Bunun hiçbir garantisi yok.

Anladım,teşekürler
Artık şansa ne diyelim

Benim anlamadığım olay,
İstanbul tıp fakültesinden aldım ben raporu
Kalp pili,tip 2 diyabet,hipertansiyon ve nefropati den verdiler
2 yıl süre koymuşlar
Bunlardan hiçbiri düzelebilecek bir hastalık değil
Hastanenin kendi iç prosedürüylemi alakalı onu çözemedim

Kontrol istemelerindeki kriter nedir..Dedğiniz gibi iyileşmeyecek sürekli aynı kalacak hastalıklar için de mi geçerli bu durum?=

Bizleri çileden çıkarmak olabilir:D

Tüm kurumlar ve tüm memurlarla birlikte vatandaşa eziyet çektirme üzerine kurulu bir devlettir Türkie Cumhuriyeti! Hani, her devlet kötüdür ama, hamdolsun bizimkisi hepsinden beter!

Üst Alt