Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emeklilim başvurum ne zaman sonuçlanır?

Selman2016

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
malulen emeklilik için başvurdum %48 raporla sonuçlanmasını bekliyom evrak numarası verdiler bu siteye uzun zamandır bkaıyorum ama hep aynı ne kadar zamanda sonuçlanır teşekkür ederim
LnqJXV.jpg

https://i.hizliresim.com/LnqJXV.jpg FOTOGRAF TAM AÇILMIYORSA BURAYA TIKLAYIN

VARİDE TARİHİ : 28.06.2017
GELİŞ ŞEKLİ : TAAHHÜTSÜZ POSTA
GELİŞ NUMARASI:
KONUSU : DİĞER

1 28.06.2017 KURUM DIŞINA ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 29.06.2017 KURUM DIŞINA

@Selman2016
Kardeşim,resmi açamadım fakat evrak kurum dışına gönderildi diyorsa,muhtemelen evrağınız size gönderilmek üzere postaya verilmiştir.

Sonucu bağlı bulunduğun sgk müdürlüğü emeklilik işlemleri bölümünede telefon ederek yada bizzat giderek öğrenebilirsin.
Zira posta ile evrak belki sana ulaşamamıştır.

Ayrıca üzülerek sana şunuda söylemek istiyorum,%48 raporla malulen mümkün değıl sizi emekli etmezler,ancak bu raporunuzla prim gün ve yılınız tutuyorsa,vergi indirimi alarak engelli emekliliğınden faydalana bilirsiniz.

Teekrar geçmiş olsun.

Selman2016

Ben de aynı kanaatteyim. Zira malülen emekliliğin şartıdır %60...

çok pardon ben malülenle vergi indirimli olanı karıştırdım benim prim ve gün sayım tutuyor sgk daki adam kesin emekli olacaksın dedi ama ne kadar zamanda sonuçlanır onu bilmiyorum onlarda bişey demiyor beklemede kalın diyorlar çok teşekkür ederim daha ne kadar sürer bilen varsa yardımcı olsun lütfen :)

Selman2016

Benimki 2,5 ay sürmüştü. Yani başvuru ile bankaya gitmem arasındaki süre bu :)

Yaklaşık 15 gün önce %49 sürekli olduğu söylenen vergi indirimi adı altında başvurduğum raporumun onaylandığı hastane kuruluna girdim. 1990 sigorta başlangıcım ve 7900 gün prim ile ssk lı aktif çalışanım.

Vergi indirimi için işyerime yazı geldikten kaç ay sonra emeklilik için müracaat etmeliyim.Benim çegincem emekli olduktan sonra raporumun sürekli olmasına rağmen tekrar çağırma, kontrol olduğunda ters doktorlara düşmek. Ya da Maliye de itiraz ediyormuş.

Şu anda bir işim var çalışıyorum ama emekli olup ayrıldıktan sonra bu tür durumlarla karşı karşıya kalıp hazır işimi de kaybetmek bayağı bir sıkıntı olur. Bu konu da görüş ve fikirlerinizi paylaşırmısınız arkadaşlar. Teşekkürler.

Üst Alt