Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emekliyim. Çalışırsam aylığımdan ne kadar kesilir?

Alikaplan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Beyinden hipofiz ameliyatı oldum buna istinaden %60 iş görememezlik raporum var
%60 vergi indirimim kabul edildi ve emekli oldum şimdi benim sigortalı olarak çalışırsam benim ne kadar? emekli
maaşımdan kesilir ve sigortalı çalışmayı bıraktıktan sonra tekrar emekli maaşımı tamamı ile alabilirmiyim. :confused: teşekkür ederim

Emekli olup sgdp pirimi iş yeriniz ödeyerek çalışabilrsiniz emekli maaşınızdan kesinti olmaz işyeriniz size nekadar maaş verirse hem iş yerinizden hemde emekli maaşınızı alarak çalışmaya devam edersiniz. ÇİFT MAAŞ ALIRSINIZ HADİ YİNE İYİSİN. ;)

malulen olduysa calısamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yasak maası kesilir yanlış yönlendirmiyelimm

arkadaş vergi indirimiyle emekli olduğunu belirtmiş zaten
malulen olsaydı söylerdi

vergi indirimi ile emekli olduysan çalışabilirsin malulen emekli olanlar çalışamıyor

cahilliğimi bağışlayın bir şey sormak istiyorum engelliler erken emekli olduğu için emekli maaşları diğer emekli maaşlarına göre daha mı düşük olur ?

furkan kardeş vergi indirimi emekliliği ve normal emeklilik aynı şeylerdir..maaşın düşük olması yatırlan toplam pirim ile alakalıdır.

Alikaplan;
vergi indirimi ile emekli olanın maaşı kesilmez..bende aynı durumdayım çalışıyorum,bir kesintim olmuyor.

Alikaplan;
Bende hipofiz ameliyatı oldum arastiriyorum bu konuyu maaş ne kadar veriyorlar

Emekli aylığınızdan hiç bir kesinti olmaz rahat olun.

Üst Alt