Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi ile emekliyim. Çalışmazken kontrol muayenesi nasıl olacak?

t-i-l-k-i

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar örnek verecemm prim günüm doldu vergi indirim hakkı elde ettim ve emekliliğimi istedim işten çıkış aldım SGK bana her yıl kontrol şirki koydu Ve ben çalışmıyorum yani çalışmadan vergi indirim raporumu nasıl yenilemem gerekir bilginize arkadaşlar

emeklilik talep ettiğinizde vergi indirimi diye bir şey kalmaz...
Emeklilik talep edilmedi ise her yıl rapor sunmak zorundasınız.

Ancak emeklilikte her yıl rapor isterler ise rapor sunmak zorundasnız.

Benim sorumu anlamadınız herhalde emekliyim ama çalışmıyorum her yıl nasıl kontrol olacak raporu yenilel için iş yerinden belge Alman Lazım bunun dışında kontrol nasıl olacak

SGK sizden her yıl kontrol itemdi mi?

Evet muhtemelen vergi indirimi üst yazısında kontrol tarihi vardır siz o tarihten 2 ay önce vergi indirimini aldığınız daireye gidip durumunuzu anlattığınızda sizi yeni rapor için sevk edecekler ve yeni raporunuz hastane tarafından maliye sağlık kuruluna gönderilip sonuçlanacaktır.

Kardeşim emekli olurken kontrolün varmiydi varsa tarih yazar otarihte gitmen lazım

Merhaba benim % 54 raporum var sadece is icin bunu ankaraya gondersem vergi indirimi için orani % 40 in altinda onaylandi diyelim benim tum engelli haklarim muafmi oliyor yoksa vergi indirimindenmi yararlanamiyorum sadece?

xxw
Sadece vergi indiriminden yararlanamazsınız, diğer her konuda raporunuz geçerliliğini koruyacaktır.

arkadaşlar benim %57 sürekli raporum var 01-07-1998 ğirişliyim 4080 ğünün dolmasına 310 ğünüm kaldı 2yıldan beri vergi indirimi alıyorum ğünü tamamlayınca nasıl bir yol izlemeliyim yeniden rapor istelermi hakem hastanesine sevk istiyorlarmı

benim % 48 rapor elime geldi ankaraya gönderildi sürekli yazıyor raporda ama psikyartri rahatsızlığımda var sürelimi veriyor ankara

nuri5858 vergi indiriminiz sürekli ise yeniden rapor istenmeyecektir emeklilik 1.7.2016 tarihinde 4080 günü tamamlamanız şartı ile emekli olabilirsiniz sgk emeklilik dilekçesi verirken vergi indiriminiz olduğunu belirtmeniz yeterli sgk maliye ile yazışır indiriminizi teyit ettirir ve emekli olursunuz

Nasıl sürekli vergi indirimi hakkı kazanan kişi,emekli olurken tekrar mı hastaneye sevk edilir?

Üst Alt